Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Mnogu mi e vazna.Preterano.Koga slusam dobra muzika se opustam,mi go podobruva raspolozenieto,mi go razubavuva denot,mi potpolnuva vreme,ponekogas me natazuva,ama bez nea nemozam:ne:.Mnogu mi e pusto i gluvo koga nema muzika,a posebno ako sum sama,a nema muzika ke poludam.:lud:

или на комп. или со мп3 плејерот надвор

Ова ми е малце бош муабет. Музиката ми е битна најнормално. Не ми е примарна во животот али да - многу ми е важна. Порано, кога имав понеисполнет живот се дешаваше да земам по 10 нови албуми неделно, да барам нови групи, да читам за музика... Бев посветена. Сега си слушам нормално и не забегувам...

Е ај сеа и во автобус! А за во автобус - најмногу лоша музиак таму имам слушано. Ма тоа трешти српско од центар до Ѓорче да се слушне! Кич нација сме брееееејЦ

затоа купи си мп3 или дискмен, немаш мука, поготово навечер пешачење и слушање на музика, нешто алтернатив како Doves или пак опера метал како Haggard

Haggard не се опера метал и не ги слушам многу во последно време. Ако више сакам нешто такво да слушам си ги пуштам Therion или Mabool од Orphaned Land го вртам

Анастазија напиша:
Haggard не се опера метал и не ги слушам многу во последно време. Ако више сакам нешто такво да слушам си ги пуштам Therion или Mabool од Orphaned Land го вртам

ок, опера метал може не е баш точно, може да се каже оркестриал, симфоник или сл.

Orphaned Land уште не сум ги чул

Би требало. Многу, мнгоу, ненормално добар звук кој не личи на ништо што имам претходно слушнато!

Де бе музика = килород????
Get a life!!!!

Marata напиша:
Де бе музика = килород????
Get a life!!!!

Еј, и ова ти е лош муабет. Музиката можда не е кислород ама на некои луѓе, во одреден степен од нивниот развој (порано јас, сега не дотолку) им е многу битна. И немој одма со „гет а лајф“ непотребни коментирања зашто исполнетоста на животот на поединци е лична ствар и тука ти не можеш да судиш, како ни за остатокот од стварите кои ги сакаат/ не ги сакаат / ги прават / не ги прават - луѓето во светот.

многу многу важна , ако нешто може да ме развесели некад тоа е само музика и тоа гласна онака црева да те болат срцето во пети да ти дојде. незнам многу сум зависен од музика онака монотон ми е денот ако не слушнам нешо добро

Music is my boyfriend!:P Ептеен ми е важна музиката,не можам без музика...дури и со музика спијам...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom