Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека не постои човек на кој не му е важна музиката. Мене лично во секој момент,во секое делче од мојот живот,целосно ме исполнува!!!!!

Vazna mi e zatoa sto bez muzika ne mozam da izdrzam cel den zasto ke mi bide dosadno taka da sekoj den si naogam vreme za da islusam nesto. Megutoa nemam nekoja pregolema zelba za da sviram ili da peam,dovolno mi e samo da slusam.

Xokaido напиша:
Music Rules....!!!!!

Bas taka.Mislam deka bez muzikata nie ne bi bile ona so sme, potocno jas ne mozam bez muzikata najveke rokot.Toa te razdvizuva ti go kreva adrenalinot.Mnogu e siromasen covekot koj ne ja saka muzikata i so ne znae niso za nea....

pa ne sum razmislil za to ama so znam.. nekako vazna mi e:icon_lol: :icon_lol: Ama sepak zavisi od muzikata

muzikata mi e mn vazna.so nea se budam i zaspivam
mn pati mi pomognala
ps.use ja da znaev dobro da peam ke bese fino

Sekako deka mi e vazna muzikata!!!:lud: Nemase da se obrazuvam da ne mi znaecese. Muzicki talentirani lugje ili ne, mislam deka ne postoi covek koj ne ja saka muzikata. Eden od najdobrite nacini da se izrazite sebe si i svoite cuvstva. I den denes koga mi e tesko, klavirot sekogas mi pomaga da si ja razbistram glavata.:wub: :music5:

Za smiruvanje...za raspolozuvanje...za jadenje...za spienje....u sekoe vreme i na sekoe mesto...ne moze bez nea:):):):):):)

еее..на оваа тема мн често иам размишљано и сама и со другари/ки... епа вака..според мене, музиката има мн големо значење врз животот на секој човек..врз одлуките кои тој ги донесува..може звучи мн уфурано и незнам шо,ама лично мене музиката многу ми влиае и врз расположење и шо знам,одлуки и начин на живот...ај да не тупам многу и да не забегавам од темава..ќе се задржам на темата и ќе се обидам да го даам одговорот на прашањето..оо да..музиката е мнооогу важна! :) ;)

Muzikataaaa e najvaznaa.....neznam sto bi bez nea....24h slusam neso:D..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom