Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Without music all arround me is death. I love music, so I can be alive.

pa jas ziveam so muzika muzikata e mojot zivot

edna od najvaznite raboti vo zivotot mi e. i za zabava, i za raspolozenje, i za inspiracija. tolku mi e bitna shto nova kola zemaf poshto u starata radioto nemashe shansa da mi se napravi i nemozef da sedam u kola bez muzika;)

Многу. Незнам како да го опишам пошто не ми е опишливо. еве една метафора : Како ваздух...

не можам без неа...уствари компјутерот го користам само за музика и за кајгана.....добро ај и за ДЕТСКИ филмови

so ogled na toa deka e del od moeto sekojdnevie slobodno mozam da kazam deka nemozam da go zamislam zivotot bez muzika,me razveseluva,me razmrduva,me rasplakuva i mi vraka stari spomeni...me tera nekogas da pravam "losi raboti":cug:

Aj da ne preteruvam i da vikam: Najvazna mi e , NEmozam bes muzika,muzikata e mojot zivot... itn itn, ke si kazam samo deka ne mi e do tolku vazna ama vazna e :):):):)

Музиката е од витално значење за развојот на една личност. Инаку, јас не можам без музика.

Живеам за неа! И таа живее за мене! И со оглед на фактот дека и заработувам од музика...

без музика неможам да заспијам па ти сега види дали ми значи

Непрестајното слушање музика ме отпушта и ми овозможува да не се нервирам за се и сешто со други зборови таа претставува еден вид неопходен витамин за задржување на менталното здравје.

јас со музика спијам,со музика учам,со музика јадам,со музика седам пред комјутерот,со музика чекам гости,со музика.....дишам...:je:..да ја нема :ija:...:lud:...и не било каква музика..мора да е нешто со убав текст(или инструменталка),убава мелодија,едноставно да претставува целина и пред се да е рок или евентуално метал(може и др нешто квалитетно,ама по можност наведеното),тешко дека ке дишам ако ми свири во позадина некој турбо-фолк :nesvest::kez: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom