edna od najvaznite raboti vo zivotot mi e. i za zabava, i za raspolozenje, i za inspiracija. tolku mi e bitna shto nova kola zemaf poshto u starata radioto nemashe shansa da mi se napravi i nemozef da sedam u kola bez muzika
so ogled na toa deka e del od moeto sekojdnevie slobodno mozam da kazam deka nemozam da go zamislam zivotot bez muzika,me razveseluva,me razmrduva,me rasplakuva i mi vraka stari spomeni...me tera nekogas da pravam "losi raboti":cug:
Aj da ne preteruvam i da vikam: Najvazna mi e , NEmozam bes muzika,muzikata e mojot zivot... itn itn, ke si kazam samo deka ne mi e do tolku vazna ama vazna e
Непрестајното слушање музика ме отпушта и ми овозможува да не се нервирам за се и сешто со други зборови таа претставува еден вид неопходен витамин за задржување на менталното здравје.
јас со музика спијам,со музика учам,со музика јадам,со музика седам пред комјутерот,со музика чекам гости,со музика.....дишам...:je:..да ја нема :ija:...:lud:...и не било каква музика..мора да е нешто со убав текст(или инструменталка),убава мелодија,едноставно да претставува целина и пред се да е рок или евентуално метал(може и др нешто квалитетно,ама по можност наведеното),тешко дека ке дишам ако ми свири во позадина некој турбо-фолк :nesvest::kez: :kajg:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.