Колку ви е важна музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
premnogu premnogu mi e vazno da ima dobra lirika!!
ako lirikata e sranje !!
tapa e rapot
Темата е за музика...не за рап.. рапот не е музика а нема ни некој текст.. а иначе браво шо признаваш дека рапот е тап :) :zver:
muzikata mi e mnogu vazna i slusam od street punk do thrash death black metal i sakam toa zadovolstvo da go spodelam so komsiite pa zatoa nesebicno pustam do daska.
Звер! Олд скул до крај! Се поштуе :)

Иначе и коа спијам пее некој на РС :)

Музиката ми значи најмногу на светот, неопходен дел од мојата свест. Дури и во зори кога ќе се разбудам, додека очите сеуште не ги имам отворено, прва мисла наутро што ми доаѓа е да проверам дали гласов ми е зарипнат дали ќе можам да пеам и уште очи неотворени си потпевнувам некои тоној да се уверам хххх. Нема ден да не фатам да свирам на гитара или на синтисајзер нешто. Музика по цел ден свири на компјутер или на ДВД и стално нешо фантазирам да пробам да компонирам песни :D.

Пополнува некоја празнина од дисхармонијава со која се лупаме очи в очи деноноќно.
Интересно е онака, да брчи нешто, да создава атмосфера, да бранува по некоја емоција и да врати по некоја меморија.
Животот- збир слики во движење, музиката-аудио делот кроз менувањето од една во друга.

Без музика нема живот. Тоа е така и кај мене бидејќи музиката во повеќето моменти знае да ме расположи а знае и од крајност да ме растажи. Музика навистина е дел од секојдневниот живот мој без разлика каде се наоѓам мојот мобилен,Mp3 Плеер, и слушалките секогаш мора да се во мене. Еден ден без нив се осеќам како да сум хендикипирана личност. Денот тогаш знае да ми стане никаков и ептен досаден. Музиката ме раздвижува, ме сели во некој свет и знае доста често пати да ми ги разбистри мислите во главата посебно оние најлошите. Музиката е живот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom