ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Девојките по автобусиве стално го местат гзот кај што не треба

Се зафркаваше дечкото...наседнав и јас :)
Прво шо претпоставив е тоа...
Ама стварно интересно ќе биди доколку некој сериозно го сфати и да го најдат по адресата... па нека објаснува после во мвр оти ајфонот е лично негов, купен, а не украден :D

Девојките по автобусиве стално го местат гзот кај што не треба

Зарем тоа те нервира:eek:
Баш се срцуфки:X3:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 02:05 ---
Ама стварно интересно ќе биди доколку некој сериозно го сфати и да го најдат по адресата... па нека објаснува после во мвр оти ајфонот е лично негов, купен, а не украден :D

Ми текна и мене за ИП, почнав да пишувам, па избришав, многу долго ми дојде некако....хаахахахааха
Инаку, се сомневав и јас, ама ептен се наапав....загризав убаво, признавам :ROFLMAO:

Јас па никад не носам пари у новчаник, ќе се усреќи со календарчиња некој, увек ми се распоредени по џебови :oops: не се навикнав да ги прибирам у новчаник и не.
Не се секирај, истата ситуација и не ме ограбиле досега.
што не значи дека не би можело тебе да ти се случи :icon_mrgr:
Ама се дешавало да не знам по 2-3 дена кај ми се.

Се вади :pos: ауууу,цар си жими се.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 10:20 ---
Зарем тоа те нервира:eek:
Баш се срцуфки:X3:
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 02:05 ---

Ми текна и мене за ИП, почнав да пишувам, па избришав, многу долго ми дојде некако....хаахахахааха
Инаку, се сомневав и јас, ама ептен се наапав....загризав убаво, признавам :ROFLMAO:
Признај дека се најде во ваква ситуација.:D
17904800.jpg

Tishinaaaaaaaaaaa.........

Stanica ---------> BiT PazaR

and a fucking vegetable fight broke up..

Hold together team. Stay on your position. Go go go go

Се вади :pos: ауууу,цар си жими се.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 10:20 ---

Признај дека се најде во ваква ситуација.:D
17904800.jpg
Абе да си прв на форумов, ќе не излажиш со лесно... ама јас остарев на форумов, секакви будали се преметнаа низ темиве :)

Не се секирај, истата ситуација и не ме ограбиле досега.
што не значи дека не би можело тебе да ти се случи :icon_mrgr:
Ама се дешавало да не знам по 2-3 дена кај ми се.

Има џепџии ама кога фативме 5-6 души еден како краде, сред центар изеде ќотек за цел живот.Стапови,шипки све живо. Езеро од крв напраивме.Ем од нас ем од џандари го изеде он :D

Има џепџии ама кога фативме 5-6 души еден како краде, сред центар изеде ќотек за цел живот.Стапови,шипки све живо. Езеро од крв напраивме.Ем од нас ем од џандари го изеде он :D
Значи ако ме закача некој да ти пишам пп?

Типично женско. Барам пари од мајка ми, не вика дај ми го новчаникот, него дај ми го палтото, панталоните, фармерките....уште да дојде време да ми каже, дај ми ги кондурите.
Море да не ти рече дај ми го прслукон :D
Комшикиве како мала кога ме праќаа по продавници, се од цицки парите ги вадеа.......

Комшикиве како мала кога ме праќаа по продавници, се од цицки парите ги вадеа.......

Јас мислев само циганките ги чуваа парите во цицка:icon_lol:

Денес полагав колквиум и влагам во дво-катниве од задна и имаше еден од "браќата" со може едно 10 кила праз во вреќа,абе уште се чудам што праз ќе беше тоа и на горниот кат мирисаше.:D

Немој бе, језива е самата помисла....хахахха:pos:
Би си помислил, фак дис шит.....и не би и барал пари нареден месец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom