Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво шо претпоставив е тоа...Се зафркаваше дечкото...наседнав и јас![]()
Девојките по автобусиве стално го местат гзот кај што не треба
Прво шо претпоставив е тоа...
Ама стварно интересно ќе биди доколку некој сериозно го сфати и да го најдат по адресата... па нека објаснува после во мвр оти ајфонот е лично негов, купен, а не украден![]()
Не се секирај, истата ситуација и не ме ограбиле досега.Јас па никад не носам пари у новчаник, ќе се усреќи со календарчиња некој, увек ми се распоредени по џебовине се навикнав да ги прибирам у новчаник и не.
Се вадиПрво шо претпоставив е тоа...
Ама стварно интересно ќе биди доколку некој сериозно го сфати и да го најдат по адресата... па нека објаснува после во мвр оти ајфонот е лично негов, купен, а не украден![]()
Признај дека се најде во ваква ситуација.Зарем тоа те нервира
Баш се срцуфки
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 02:05 ---
Ми текна и мене за ИП, почнав да пишувам, па избришав, многу долго ми дојде некако....хаахахахааха
Инаку, се сомневав и јас, ама ептен се наапав....загризав убаво, признавам![]()
Абе да си прв на форумов, ќе не излажиш со лесно... ама јас остарев на форумов, секакви будали се преметнаа низ темивеСе вадиауууу,цар си жими се.
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 10:20 ---
Признај дека се најде во ваква ситуација.
![]()
Јас сум една од вештитеАбе да си прв на форумов, ќе не излажиш со лесно... ама јас остарев на форумов, секакви будали се преметнаа низ темиве![]()
Не се секирај, истата ситуација и не ме ограбиле досега.
што не значи дека не би можело тебе да ти се случи
Ама се дешавало да не знам по 2-3 дена кај ми се.
Значи ако ме закача некој да ти пишам пп?Има џепџии ама кога фативме 5-6 души еден како краде, сред центар изеде ќотек за цел живот.Стапови,шипки све живо. Езеро од крв напраивме.Ем од нас ем од џандари го изеде он![]()
Па не џабе сенката те викаатЈас сум една од вештите![]()
Море да не ти рече дај ми го прслуконТипично женско. Барам пари од мајка ми, не вика дај ми го новчаникот, него дај ми го палтото, панталоните, фармерките....уште да дојде време да ми каже, дај ми ги кондурите.
Море да не ти рече дај ми го прслукон
Комшикиве како мала кога ме праќаа по продавници, се од цицки парите ги вадеа.......
Море да не ти рече дај ми го прслукон
Комшикиве како мала кога ме праќаа по продавници, се од цицки парите ги вадеа.......