Lady Gaga

• Креатор на темата Креатор на темата alokin15
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
152
Поени од реакции
7
Ова е Кралицата на поп-от *.*...има предобри песни а за нејзинито стил на облекување и да не говориме...морбидно *.* а предобра е мсм немам зборови за неа :)

а и последниот спот Bad Romance *.* awww ....:wub:

Се би можела да ја наречам освен кралица на попот. Можда кралица на ексцентричност. Во секој случај не ми се допаѓа многу, макар што заразни и се песните, па кога ќе ми влезе една во глава цел ден ја пејам. Спотовите ич не и ги сакам. Песна што ми се свиѓа стварно е paparazzi, мада спотот е ужасен, ми се згади. :pov: Ништо посебно не е, просечна “контроверзна“ пејачка која никој нема да ја памти за 10 години.

Баш е кул *.*
Beautiful, Dirty, Rich ми е омилена од нејзините песни, а и спотовите и се баш необични*.*
Како и да е, модата на таквите брзо им поминува. *.*

ахахаха мајк Џексон неможе да биде кралица -.- XDDD

а кој га ебе на мадона -.- мсм толко со неа...а не верувам толку брзо да и помине модата ...само што је започнала :D

Минлива певачица..но сепак 12,667,584 views за 8 дена на ју туб не се за потценување.

ахахаха мајк Џексон неможе да биде кралица -.- XDDD

а кој га ебе на мадона -.- мсм толко со неа...а не верувам толку брзо да и помине модата ...само што је започнала :D

Tolku ?? Maddona e na scenata 25 godini , i nikogas ne e dosadna .. Dodeka ovoj izrodot so vo vikate Lady Gaga , za godina dena nema da go ima .. tolku im e famata na ovoie pejaci , 3-4 "dobri" pesni i tolku ..

Мене ми се свиѓа. Мора да признаете дека и вас ви се вртат во глава нејзините стихови. Заразни песни има. Башка од неа можеш да се инспирираш шо да се преправиш за прочка или 1ви април.

Слушајќи и ги песните кои се преполни со компјутерски ефекти и комерцијални трикови на заразност, нормалнно е дека секој ќе гледа на неа како просечна америчка певаљка.
Колку само добро пее во живо. Боја на глас, коректност во пеењето, се е на место. Не е свесна која добрина ќе си ја направи ако излезе од тој електропоп филм и почне да пее поасални песни.

-.- како и да е? за сега е најпозната ....има свој стил...кој сите сакат да го копират ама неможат...и само мозете да писашате ама ништо она останува таму каде и е НА ВРВОТ :icon_lol:

Madonna, queen, MJ king, of pop? Не беше така?

Или сеа кралица е Lady GaGa? *.*

Mи се допаѓа што е оригинална и екстравагантна во секој поглед.
Нема ни К од Кралица на попот затоа што на светската сцена е околу година дена. Кралица мила alokin15 не се станува преку ноќ, ќе треба години, децении за тоа, мислам ако воопшто успее да стигне до таму Гага.
Да песните и се со ефекти ама ме изненадува како солидно ги исполнува во живо, воопшто не е лесно тие песни во живо да се пејат.
Спотовите и се баш кул.
Има одличен стил сосема поразличен од останатите. Тоа е многу битно, нема речиси некој што не го заприметил тој стил, таа нејзина гардароба. А тоа е она што се бара, да си поинаков од другите.
За мене омилена песна Папараци. Не сум и фан, но ја почитувам поради оригиналноста. Нека продолжи вака и може еден ден ќе стане прво принцеза па кралица :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom