Аватар - најскапиот филм во историјата!

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Го дочекав овој момент. Камерун може суперкомпјутерите во бип да ги набие, имав предчуство, така и испадна. Споредувајтего пак со Спилберг :tv:

Oчекувам продолжението да му е: АVATAR: The revenge.

Каде плавите индијанци сега нас не напаѓаат, човештвото, метафоричо и преку синоними изразено од страна на James. :tv:

Го дочекав овој момент. Камерун може суперкомпјутерите во бип да ги набие, имав предчуство, така и испадна. Споредувајтего пак со Спилберг :tv:

Да ти ги дадат суперкомјутерите тебе, да собереш екипа ќе го наравиш онака како што го направија?

Во темата за оскари кажав повеќе. Еве го [post=3376027]мислењето[/post]

Го гледав во кино на Real D - 3D . Си ги вреде парите филмот, закон !

Сега испадна Алиса во Земјата на Чудата од Тим Бартон. Филмот е во 3д исто како аватар и веќе од премиерата сруши доста рекорди. Што мислите има шанса да го помине аватар?

Nema sansi, plus go gledav vo Imax, izvonreden e, ama ne e toj rang.
Burton ima sosema drug
moment!

30417_540.jpg

Дај дајрект линк, не се гледаат сликите :(

--- надополнето ---

OMFG!!! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

rofl.png

Го видов тоа на оннет :pos:

Како и да е Аватар е доста добар филм, а не просечен. Јасно е дека некои работи не се оригинални, ама и Inception не е оригинален, иако некои мислат дека е, па ене кај стигна.
Толку исмевање па и не е добро.

Го видов тоа на оннет :pos:

Како и да е Аватар е доста добар филм, а не просечен. Јасно е дека некои работи не се оригинални, ама и Inception не е оригинален, иако некои мислат дека е, па ене кај стигна.
Толку исмевање па и не е добро.

Нема врска дали е добар или не, премногу е смешно, изгинав! :D Чим јас се смеам на пост/слика каде што се работи за филмот Ејлинес јасно е колку е инвентивно направено....колку само се смеев неможеш да замислиш! :pos:

Нема врска дали е добар или не, премногу е смешно, изгинав! :D Чим јас се смеам на пост/слика каде што се работи за филмот Ејлинес јасно е колку е инвентивно направено....колку само се смеев неможеш да замислиш! :pos:

Мислев на авторот на сликата, тој е тој што исмева.
Мојата забелешка е тоа што таа сликата освен што е смешна наведува дека Аватар е ripoff што всушност не е.

Аватар повторно се прикажува во кино салите со дополнителните 8 минути, некаде прочитав дека на специјалното DVD/Blu-ray ќе имало дополнители 45 минути, за што не ми се верува.

Смешно ама вчера за прв пат го гледав, не сум фан на вакви филмови, но ми дадоа extended верзија со квалитетна слика и реков ај да не останам покус и јас. Ми се допадна филмот во секој случај, не ми е јасно зошто толкави големи критики. Вреди и за парите и за оценката на imdb. Сеа приказната не е оригинална, ама и Толкиен крадел од старите митологии. Така да. :)

Боби[Мкд];4250523 напиша:
Смешно ама вчера за прв пат го гледав, не сум фан на вакви филмови, но ми дадоа extended верзија со квалитетна слика и реков ај да не останам покус и јас. Ми се допадна филмот во секој случај, не ми е јасно зошто толкави големи критики. Вреди и за парите и за оценката на imdb. Сеа приказната не е оригинална, ама и Толкиен крадел од старите митологии. Така да. :)

+1!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom