Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
93409844.png

Кога ќе го симнам и стискам за да почне да се инсталира ова ми го дава?

два дена пробувам да инсталирам новото мсн незз ни јас колку пати го избрисав со све пробав и пак ова ми се покажува
44541299.png

Го пробав најновиов месенџер но не ме бендисува , и немозам да си најдам линк за да си го downloadiram стариот МСН

дали има некој инсталација од стариот мсн ( 2010 ) да ми прати ?

Го пробав најновиов месенџер но не ме бендисува , и немозам да си најдам линк за да си го downloadiram стариот МСН

дали има некој инсталација од стариот мсн ( 2010 ) да ми прати ?

http://www.filehippo.com/download/f...c48ece084a332f476037c2d091c7569cd2c53b06004f/

Прво требит да анинсталираш Windows Live Essentials скроз па да го снимиш ова...

МСН - Version 2009 ( Build 14.0.8117.416 )

Оперативен систем - Windows XP Service Pack 3

Проблемот е што одвреме навреме Мсн-во ми блокира/фризнува т.е станува not responding без никаква причина , кога ќе пробам да го затворам/минимизирам или било каква друга акција ми се појавува End now прозорчето , пробав реинстал и повторно го праиви истото

Да напоменам дека колку што забележав ова се случува само на мојата мсн адреса т.е само на мојот акаунт .

Идеи ?

МСН - Version 2009 ( Build 14.0.8117.416 )

Оперативен систем - Windows XP Service Pack 3

Проблемот е што одвреме навреме Мсн-во ми блокира/фризнува т.е станува not responding без никаква причина , кога ќе пробам да го затворам/минимизирам или било каква друга акција ми се појавува End now прозорчето , пробав реинстал и повторно го праиви истото

Да напоменам дека колку што забележав ова се случува само на мојата мсн адреса т.е само на мојот акаунт .

Идеи ?

Не ти е до мсн до windows-от ти е... скенирај со некој антивирус

ако е само до твојота адреса кажи ми колку контакти имаш ?

284 контакти , и да само на мојава адреса го прави ова ..

П.С Eset NOD32 Antivirus лиценциран

Стварно ме збунува ситуацијава п.с забораив да напоменам дека иам msn+ инсталирано .. доколку тоа прави некаква разлика -.-

284 контакти , и да само на мојава адреса го прави ова ..

П.С Eset NOD32 Antivirus лиценциран

Стварно ме збунува ситуацијава п.с забораив да напоменам дека иам msn+ инсталирано .. доколку тоа прави некаква разлика -.-

знам дека кочи ком кога има многу контакти и прави ерори додека ги прочита сите кој се online и замрзнува,пробај избриши го мсн плус инсталирај ја последната верзија на мсн плус ако не избриши неколку контатки или укл го мсн и остај го ком 5 мин и види дали ке замрзнува пак

знам дека кочи ком кога има многу контакти и прави ерори додека ги прочита сите кој се online и замрзнува,пробај избриши го мсн плус инсталирај ја последната верзија на мсн плус ако не избриши неколку контатки или укл го мсн и остај го ком 5 мин и види дали ке замрзнува пак

Слично нешто и мене ми прави. Само на мојот акаунт. Уште кога кликнувам Sign in драстично ми се намалува брзината на пцто а и интернетот од 8мбпс на 0.20 Скенирав, реинсталирав, CCleaner за регистри, други скенови за вируси и пак исто. Иначе 400 контакти макс.

А страшно многу ме мрзи формат.

Абе како да направам кога ми праќа некој линк да можам да го отворам одам да не морам копи пасте да му правам? Иначе имам Пач инсталирано за Месенџеро :)

Абе како да направам кога ми праќа некој линк да можам да го отворам одам да не морам копи пасте да му правам? Иначе имам Пач инсталирано за Месенџеро :)
Тоа пачот има Restore опција ќе си вратиш како што било порано. И после инсталирај пак пачот но не штиклирај тоа линковите да не се кликаат туку со copy-paste.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom