Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
пробувам да извршам видео повик со windovs live и ми го јавува ова Messenger is not available right now. Please try again later. (0x80ee000c)
:toe:

Во делот каде што пишува Share a quick message ми се појавува On www.ebuddy.com Web messenger. Како да направам да не пишува On www.ebuddy.com Web messenger. Сакам тој дел да ми остане празен. Поздрав

Дали некој има испробано новото мсн?
Јас вчера го пробав, нови емот-икони, HD Video call, нешто нови позадини итн. Но го избришав не ми се свиѓаше воопшто. Нема опција само еден да е на камера, кога си appear offline нешто тупеше не се праќаа пораки итн.

пробувам да извршам видео повик со windovs live и ми го јавува ова Messenger is not available right now. Please try again later. (0x80ee000c)
:toe:
На мене ми јавува и таков проблем а имам уште еден,како да наместам опција на мсн кај камерата да имам show my webcam порано ја имав таа опција од коа форматирав пц ја немам и неможам и неумам да ја наместам :)

Имаше едно програмче ги покажува зачуваните пасворди, го има некој? :)
Пасвордот ми е зачуван и така се логирам, арно ама сега ќе го форматирам компјутерот а не ми текнува како беше пасводрдот :)

Имаше едно програмче ги покажува зачуваните пасворди, го има некој? :)
Пасвордот ми е зачуван и така се логирам, арно ама сега ќе го форматирам компјутерот а не ми текнува како беше пасводрдот :)

msn password recovery

и јас го имам проблемот над мене, дајте стварно чаре.

и јас го имам проблемот над мене, дајте стварно чаре.

Пробај вака ако успее

shut down Messenger ,па трк до Start, во Run, искуцај:
%appdata%\Microsoft

Десен-клик на MSN Messenger фолдерот и акни му Delete. Рестартирај месенџер и види дали е решен проблемот.

Good luck =))

Пробај вака ако успее

shut down Messenger ,па трк до Start, во Run, искуцај:
%appdata%\Microsoft

Десен-клик на MSN Messenger фолдерот и акни му Delete. Рестартирај месенџер и види дали е решен проблемот.

Good luck =))

не бива :(

Напрај преинсталација на месенџерот , ама вака

клик на Start > Run > paste на ова подоле

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

и клик [OK]

за целосно да се отстрани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom