Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми помогне. Не може да се инсталира новиот Live Messenger. :se_ molam

Тоа знам. Кога дојде до 90% и покаже некој ерор. Тражев информации за тој ерор ама не успеав да го направам.

Епа логично, за да ти помогне некој, треба да му го кажеш ПРОБЛЕМОТ (во случајов, кој ерор ти јавува)

Јас пред малку ја инсталирав новата верзија на Виндоус Лајв Месинџерот.
Жива глупост.
Ништо не ми се допаѓа, изгледот е тотално изменет!
Прозорчињата за чет само личат нешто на претходникот.
Интегриран е нивниот сервис од страната, нешто претпоставувам одат накај твитер!
Нешто што највеќе ме изнервира, додека си апиар офлајн не можеш да пишуваш со никој, се додека не избереш една од двете опции.

Биди онлајн само за овој контакт и биди онлајн за сите. Зошто го направиле ова вака, сложено да кажам навистина не ми е јасно!

Јас пред малку ја инсталирав новата верзија на Виндоус Лајв Месинџерот.
Жива глупост.
Ништо не ми се допаѓа, изгледот е тотално изменет!
Прозорчињата за чет само личат нешто на претходникот.
Интегриран е нивниот сервис од страната, нешто претпоставувам одат накај твитер!
Нешто што највеќе ме изнервира, додека си апиар офлајн не можеш да пишуваш со никој, се додека не избереш една од двете опции.

Биди онлајн само за овој контакт и биди онлајн за сите. Зошто го направиле ова вака, сложено да кажам навистина не ми е јасно!

Ти да не си на hi5 уште? :)

два дена пробувам да инсталирам новото мсн незз ни јас колку пати го избрисав со све пробав и пак ова ми се покажува
44541299.png
ПОМОШ некој

Error code : 80040154

Барав на гугл за овој ерор и имаше некои постапки како да се направи , направив се но пак нејќе :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom