- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Кога ќе го симнам и стискам за да почне да се инсталира ова ми го дава?
Новото мсн не работи на Windows XP , само на Vista И Windows 7
Кога ќе го симнам и стискам за да почне да се инсталира ова ми го дава?
А на линукс?Новото мсн не работи на Windows XP , само на Vista И Windows 7
само на убунту 10.04 и на 10.10, све шо е постара верзија од ова за жал не работатА на линукс?
http://www.filehippo.com/download/file/602e3c2282f861e13c87c48ece084a332f476037c2d091c7569cd2c53b06004f/Го пробав најновиов месенџер но не ме бендисува , и немозам да си најдам линк за да си го downloadiram стариот МСН
дали има некој инсталација од стариот мсн ( 2010 ) да ми прати ?
Не ти е до мсн до windows-от ти е... скенирај со некој антивирусМСН - Version 2009 ( Build 14.0.8117.416 )
Оперативен систем - Windows XP Service Pack 3
Проблемот е што одвреме навреме Мсн-во ми блокира/фризнува т.е станува not responding без никаква причина , кога ќе пробам да го затворам/минимизирам или било каква друга акција ми се појавува End now прозорчето , пробав реинстал и повторно го праиви истото
Да напоменам дека колку што забележав ова се случува само на мојата мсн адреса т.е само на мојот акаунт .
Идеи ?
284 контакти , и да само на мојава адреса го прави ова ..
П.С Eset NOD32 Antivirus лиценциран
Стварно ме збунува ситуацијава п.с забораив да напоменам дека иам msn+ инсталирано .. доколку тоа прави некаква разлика -.-
Слично нешто и мене ми прави. Само на мојот акаунт. Уште кога кликнувам Sign in драстично ми се намалува брзината на пцто а и интернетот од 8мбпс на 0.20 Скенирав, реинсталирав, CCleaner за регистри, други скенови за вируси и пак исто. Иначе 400 контакти макс.знам дека кочи ком кога има многу контакти и прави ерори додека ги прочита сите кој се online и замрзнува,пробај избриши го мсн плус инсталирај ја последната верзија на мсн плус ако не избриши неколку контатки или укл го мсн и остај го ком 5 мин и види дали ке замрзнува пак
ФАЛА ТИ !http://www.filehippo.com/download/file/602e3c2282f861e13c87c48ece084a332f476037c2d091c7569cd2c53b06004f/
Прво требит да анинсталираш Windows Live Essentials скроз па да го снимиш ова...
Тоа пачот има Restore опција ќе си вратиш како што било порано. И после инсталирај пак пачот но не штиклирај тоа линковите да не се кликаат туку со copy-paste.Абе како да направам кога ми праќа некој линк да можам да го отворам одам да не морам копи пасте да му правам? Иначе имам Пач инсталирано за Месенџеро