Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749

Кога ќе го симнам и стискам за да почне да се инсталира ова ми го дава?

Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
два дена пробувам да инсталирам новото мсн незз ни јас колку пати го избрисав со све пробав и пак ова ми се покажува

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Го пробав најновиов месенџер но не ме бендисува , и немозам да си најдам линк за да си го downloadiram стариот МСН

дали има некој инсталација од стариот мсн ( 2010 ) да ми прати ?

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Го пробав најновиов месенџер но не ме бендисува , и немозам да си најдам линк за да си го downloadiram стариот МСН

дали има некој инсталација од стариот мсн ( 2010 ) да ми прати ?
http://www.filehippo.com/download/file/602e3c2282f861e13c87c48ece084a332f476037c2d091c7569cd2c53b06004f/

Прво требит да анинсталираш Windows Live Essentials скроз па да го снимиш ова...

Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
МСН - Version 2009 ( Build 14.0.8117.416 )

Оперативен систем - Windows XP Service Pack 3

Проблемот е што одвреме навреме Мсн-во ми блокира/фризнува т.е станува not responding без никаква причина , кога ќе пробам да го затворам/минимизирам или било каква друга акција ми се појавува End now прозорчето , пробав реинстал и повторно го праиви истото

Да напоменам дека колку што забележав ова се случува само на мојата мсн адреса т.е само на мојот акаунт .

Идеи ?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
МСН - Version 2009 ( Build 14.0.8117.416 )

Оперативен систем - Windows XP Service Pack 3

Проблемот е што одвреме навреме Мсн-во ми блокира/фризнува т.е станува not responding без никаква причина , кога ќе пробам да го затворам/минимизирам или било каква друга акција ми се појавува End now прозорчето , пробав реинстал и повторно го праиви истото

Да напоменам дека колку што забележав ова се случува само на мојата мсн адреса т.е само на мојот акаунт .

Идеи ?
Не ти е до мсн до windows-от ти е... скенирај со некој антивирус

ако е само до твојота адреса кажи ми колку контакти имаш ?

Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
284 контакти , и да само на мојава адреса го прави ова ..

П.С Eset NOD32 Antivirus лиценциран

Стварно ме збунува ситуацијава п.с забораив да напоменам дека иам msn+ инсталирано .. доколку тоа прави некаква разлика -.-

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
284 контакти , и да само на мојава адреса го прави ова ..

П.С Eset NOD32 Antivirus лиценциран

Стварно ме збунува ситуацијава п.с забораив да напоменам дека иам msn+ инсталирано .. доколку тоа прави некаква разлика -.-

знам дека кочи ком кога има многу контакти и прави ерори додека ги прочита сите кој се online и замрзнува,пробај избриши го мсн плус инсталирај ја последната верзија на мсн плус ако не избриши неколку контатки или укл го мсн и остај го ком 5 мин и види дали ке замрзнува пак

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
знам дека кочи ком кога има многу контакти и прави ерори додека ги прочита сите кој се online и замрзнува,пробај избриши го мсн плус инсталирај ја последната верзија на мсн плус ако не избриши неколку контатки или укл го мсн и остај го ком 5 мин и види дали ке замрзнува пак
Слично нешто и мене ми прави. Само на мојот акаунт. Уште кога кликнувам Sign in драстично ми се намалува брзината на пцто а и интернетот од 8мбпс на 0.20 Скенирав, реинсталирав, CCleaner за регистри, други скенови за вируси и пак исто. Иначе 400 контакти макс.

А страшно многу ме мрзи формат.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Абе како да направам кога ми праќа некој линк да можам да го отворам одам да не морам копи пасте да му правам? Иначе имам Пач инсталирано за Месенџеро :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Абе како да направам кога ми праќа некој линк да можам да го отворам одам да не морам копи пасте да му правам? Иначе имам Пач инсталирано за Месенџеро :)
Тоа пачот има Restore опција ќе си вратиш како што било порано. И после инсталирај пак пачот но не штиклирај тоа линковите да не се кликаат туку со copy-paste.

Kajgana Shop

На врв Bottom