Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа седловски на сите фудбалери по 2-3 шлаканици! овде онде едно маегери со кокуцудачи и за 2 дена подготовки има шкотите да бегаат од нас како самиот господин господин ЧАК НОРИС да не подготвувал!!!

ajde samo napred golema podrska do nasite fudbaleri i dosta so pesimizmot kaj nas makedoncite deka nie ne mozeme mozmeme i te kako ama se e do svesta .zatoa site treba da gi podrzime pa duri i ako ne uspeat ne e strasno iako sum ubeden deka ke uspeat

Одиме на победа. Ми се допаѓа листата на играчи мора да им докажаме на Шкотланѓаните дека сме подобри од нив и да влеземе во баранжот, ако изиграме вака ко што изигравме со Шпанците трите бода не ни бегаат, како и да е ќе биде многу тешко, и да не заборавиме дека гостуваме, не играме на наш терен многу ќе биде тешко.:toe:

До elninokv,

Воопшто не лечам комплекси, само кажав дека твоите емот икони делуваа како да сум кажал кој знае што, а јас всушност пробав да појаснам каков е начинот на бодување. Бидејќи повеќето од вас кажаа дека истиот е поинаков, веројатно вие сте во право и тоа е тоа. Едно е да ме исправиш а друго е да ми се изгазиш од смеење. Затоа реков дека нема ништо смешно во мојот пост. Како и да е не се лутам, и да престанеме со вакви офтопик муабети да се вратиме на натпреварот Шкотска-Македонија. Поздрав:smir:

До elninokv,

Воопшто не лечам комплекси, само кажав дека твоите емот икони делуваа како да сум кажал кој знае што, а јас всушност пробав да појаснам каков е начинот на бодување. Бидејќи повеќето од вас кажаа дека истиот е поинаков, веројатно вие сте во право и тоа е тоа. Едно е да ме исправиш а друго е да ми се изгазиш од смеење. Затоа реков дека нема ништо смешно во мојот пост. Како и да е не се лутам, и да престанеме со вакви офтопик муабети да се вратиме на натпреварот Шкотска-Македонија. Поздрав:smir:[/QUOT

ама џентлменски се помируваме како Седло и Попов.....требаше некоа шлаканица да летне.....хаахахах,ајде наши мислам дека ке тепаме а и мора,уште еден офтопик,а бе знае некој каде е Робер Попов,поголем талент немаше од него.........а сеа после повредите на коленото мидслам се избуби......колкав чекор имаше и прегледност на играта,ццццццц

До elninokv,

Воопшто не лечам комплекси, само кажав дека твоите емот икони делуваа како да сум кажал кој знае што, а јас всушност пробав да појаснам каков е начинот на бодување. Бидејќи повеќето од вас кажаа дека истиот е поинаков, веројатно вие сте во право и тоа е тоа. Едно е да ме исправиш а друго е да ми се изгазиш од смеење. Затоа реков дека нема ништо смешно во мојот пост. Како и да е не се лутам, и да престанеме со вакви офтопик муабети да се вратиме на натпреварот Шкотска-Македонија. Поздрав:smir:[/QUOT

ама џентлменски се помируваме како Седло и Попов.....требаше некоа шлаканица да летне.....хаахахах,ајде наши мислам дека ке тепаме а и мора,уште еден офтопик,а бе знае некој каде е Робер Попов,поголем талент немаше од него.........а сеа после повредите на коленото мидслам се избуби......колкав чекор имаше и прегледност на играта,ццццццц

Мислиш на РОБЕРТ Попов........... дечкото игра во Франција - во Оксер

robertpopov.jpg

Koj ima Satelitska moze da gleda na SKY SPORTS 1... da ne se slusaat toa idiotite na sitel

јас само би додал. кој има сателитска и кардшеринг може да ја гледа утакмицата на Sky Sports 1. Sky UK е кодиран во NDS па затоа многумина од нас ке мораат да се задоволат со Стиел :pop:

И некој ретко победува и вади нерешено на Wembly...па ние бевме едни од тие ретките !!! највеќе очекувам од Шумуликовски ...да ги стопира нападите на Шкотите и од илчо наумовски...
сите го пцујат илчо..но човекот навистина вреди..да не е тој во нападот..ќе нема кој да ја смири топката..кој да ја загради додека другите пристигнат...играме почесто на долги топки..така да он ми е адут за овој меч...за пандев нема потреба да се коментира..само 2-3 добри топки од илчо...и наша е утакмицава.. !!

Традицијата не значи ништо, Шкотска можеби играа добро дома но имаа и тим имаа и селектор. Го гледав натпреварот со Норвешка (0-0), кога во првото полувреме Иверсен и Карју им направија неколку контри слични на оние на Пандев со Шпанија, само за среќа на Шкотите беа непрецизни. Буквално само тие двајца и правеа на Шкотската одбрана што сакаа. (Иверсен не беше во Скопје инаку заедно со Карју или по нашки Карев се опасен тандем).

Шкотите во меѓувреме се засилија со 39-годишен одбранбен играч, што само за себе зборува колку е очаен селекторот на Шкотска.

Имаме големи шанси со нив, само ако извадиме офанзивна и брза постава и тргнеме на победа брзо, без многу ти-реков-ми-рече тактизирање. Тие се европски просек, ништо не се подобри од нас, само се поискусни како фудбалска нација и не раздаваат бодови како црвен крст.

И уште сакав да кажам: воопшто никој не треба да се плаши од атмосферата, напротив: најдобрите натпревари на гости Македонија ги одигра каде што имаше пеколна атмосфера. Ние губиме на ливади пред полупразни трибини од неатрактивни противници:таму каде што нема атмосфера за фудбал.

Стадионот е распродаден уште од сега, така да ќе биде паклено .Единствена наша шанса се контрите, бидејќи тие имаат јака и цврста одбрана, а и од воздушни дуели нема ништо да добиеме.

можит глупо изгледа али
Шкотска 1-3 МАКЕДОНИЈА

Ај да прашам јас нешто пошто не сум баш упатен.Еве да ги тепаме и Шкотска и Норвешка и бидеме втори,ќе играме бараж???Пошто пак сме најслабо пласирана втора секеција. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom