Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
lol-2.gif

Brand new прашања(од македонско-женски форум)Have fun:

Kade se kine zensko?

Dali se kineme tamu od kaj sto mocame ili od kaj sto sereme?? Malce nepristojno se izraziv ama vaka e najdirektno i kaj mozes da se samozadovoluvas bez panika deka mozes da se skines?? ve molam za odgovor
Одговорот следи:Ima6 edno kako vrpca da re4am ete toa e himen koj se kine :D

Дали може?

Dali moze da ostanes bremena ako de4koto ne svrsil vo tebe tuku svrsil nadvor???

ginekolog?

devojki,sto mislite.dali ako postoi somnez kaj deckoto pred da ima odnosi deka devojkata laze deka e skinata so prst .dali moze ginekologot da potvrdi deka taa navistina e nevina ,nemala odnosi do sega.no sepak himenot e skinat na drug nacin...fala vi odnapred

jako bese
epa zenski da vi kazam sto mi se slu4i snosti.......bev so de4koto i imavme odnos i svrsiv 2-3 pati dodeka imavme seks i doziveav orgazam mn bese jako i na krajot de4koto sakase da svrsi vo mene a jas bidejki si gledav koj mi se plodni denovi toj den t.e. snosti mi se spagase neploden i mu dozvoliv i svrsi vo mene 4uvstvoto bese ubavo i on posle mi vika od kaj znaes deka nemozi da ostanes bremena 'a on saka da ostanam bremena za da bide siguren deka nema da me izgubi' sto mislite vie mozno li e da ostanam bremena ako ne mi e ploden den?

Sto e toa lubrikant????
Ve molam kazete mi sto e toa lubrikant sakam da znam???
Прашање на прашањето:NE ZNAM NI JAS:) AJDE NEKA KAZI TOJ STO ZNAE

koj znae neka pise :)
Zdr bi sakal da znam dali moze da se ostane bremena ako posle negovoto svrsuvanje prodolzite so seks ?? pozz i fala :)

ograzam i svrsuvanje
dali orgazamot i svrsuvanjeto kaj devojcinjata se ist poim? i ako ne se po sto se razlikuvaat ako sakate da mi kazete............ pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz posete

ljubopitnost
Ova ne mi e itno,no ako sakate da dadete odgovor na nekoi moi prasanja slobodno napisete...
Dali prviot par boli mnooooogu?Dali intimnata zona da bide izdepilirana ili nekoja flizurcka?Kakvi zvukovi se ispustaat?Dali treba nekoa posebna higiena?Dali moze da ne su se dopadnam?

Masturbacija
Luge jas postojano se samozadovoluvam i mn ubavo se cuvstvuvam...Pisete nekoi nacini na samozadovoluvanje koi ste gi probal i vi se dopagaat :) pozz
Моментот е одговоров:
hheheheh ne znam so da ti kazam sro ... ama za mene si BOLNAA....sry na izrazooo ama to je to ....:D ti pa si se zamosadovoluviii :D:D:D:D izgledA nema koj da tee....... pa za tva se samozadovoluvas... c..c.c zapezaaa... kak se osuduvas pa da pises na net tkfi bezobrazniii rabotiii.... ama izgleda imas psihi4kii problemmm ........ se praa PSIHATAA... c.c.c.c aeee ojjjj zadovoluviii se samaaa.:D:D:D ojj besiii se maaaaaaaa!!!

Zdravo!!!111111111
koja e razlikata megu lapajne i muvajne? Drugarkite mi vikaat deka imalo razlika deka so lapajne pobrgu ke stignes do seks,a so muvajne mozi da e i vo obraz
VE MOLAM KAZETE!!!!!!!!111

da ili ne?????
se muvav so eden tip 4 meseci i mu dozvoluvav samo za gas da me faka iako toj sakase i poveke.dali dobro postapiv so i toa mu go dozvoliv a mi bese samo muvac????????????????????????????

ve molam odgovorete sakam da znam sto e toa "potenten" i "impotenten" decko. ve molam kazete koja e razlikata.pozz

Nemozam da se kontroliram
Sabajleto masturbirav bidejki bev zapalena i sega pak neznam zoshto ama ne sum zadovolena od nisto, nemam de4ko a imam 12 goodini i premala sum za odnosi.......Ve molam pomognete zosto sum tolku nenasitna

Lugeeeee!! :(
DALI AKO SUM SE SAMOZADOVOLUVALA SAMO SO EDNIOT PRST ZNACI DEKA SUM SE SKINALA??? DEKA JAS NE POCUVSTVIVAV NISTO AMA GO PIKNAV PRSTOT

nenormalnoooo
pls kazete mi dali e vo red vo 1vecer da se ima poveke pati sex

devojki ve molam za pomos :(
zdravo devojki :)najprvin bi sakala da ve prasam za eden golem problem ama ne znam kako da zapocnam...
epa vaka... mojot decko ima cuden fetis (potocno nekolku). koga imame odnosi e premnogu grub so mene t.e. saka da mi stava pernica na glava i da me gleda kako molam za pomos, potoa saka da me tepa,izmacuva,da me vlece za bradavici i da mi stava razni predmeti cesto so cuden oblik i dimenzii.najcudnoto nesto e sto ponekogas saka da gleda dodeka imam seks so negovi prijateli i saka da go gledam vo lice dodeka go pravam toa.seto toa za mene e mnogu bolno i sekoj odnos za mene pretstavuva teror no premnogu go sakam, sakam da mu gi ostvaram site negovi seksualni fantazii i sakam da go gledam negovoto zadovolno lice posle sekoj odnos.istovremeno se custvuvam mnogu loso no sekoe negovo baranje vo seksot go ispolnuvam.dali e toa normalno? bi napomenala deka imam dolgogodisno seksualno iskustvo i dosega ne mi se slucilo vakvo nesto... VE MOLAM ZA POMOS
vi blagodaram odnapred

Следува 3 дел.....

devojki ve molam za pomos :(
zdravo devojki :)najprvin bi sakala da ve prasam za eden golem problem ama ne znam kako da zapocnam...
epa vaka... Mojot decko ima cuden fetis (potocno nekolku). Koga imame odnosi e premnogu grub so mene t.e. Saka da mi stava pernica na glava i da me gleda kako molam za pomos, potoa saka da me tepa,izmacuva,da me vlece za bradavici i da mi stava razni predmeti cesto so cuden oblik i dimenzii.najcudnoto nesto e sto ponekogas saka da gleda dodeka imam seks so negovi prijateli i saka da go gledam vo lice dodeka go pravam toa.seto toa za mene e mnogu bolno i sekoj odnos za mene pretstavuva teror no premnogu go sakam, sakam da mu gi ostvaram site negovi seksualni fantazii i sakam da go gledam negovoto zadovolno lice posle sekoj odnos.istovremeno se custvuvam mnogu loso no sekoe negovo baranje vo seksot go ispolnuvam.dali e toa normalno? Bi napomenala deka imam dolgogodisno seksualno iskustvo i dosega ne mi se slucilo vakvo nesto... VE MOLAM ZA POMOS
vi blagodaram odnapred

Ццццццц,:tapp::tapp::tapp:

PA VAKA IMAM 22 GODINI I 6 GODISNA VRSKA. DOSEGA VO SEXOT MI SE NEMASE SLUCENO V AKVO NESTO NO VO POSLEDNO VREME (NAREDNITE 5-6 MESECI) SEKOJ PAT KOGA IMAM ODNOS I SO DECKO MI DOziVUVAM ORGAZAM NA EDEN POINAKOV NACIN, odnosno od mojata vagina izleguva golemo kolicestvo na tecnost. ne znam sto e i bi sakala sovet od vas d ali vi se ima sluceno , dali e ova normalno. PLSS HELPP
(22 години бе :tapp:)

Хахахаха ...во последно време (поточно) наредните 5-6 месеци ...оти бре отии:uvo: ...кој и дал компјутер на оваа 22 годишна??????

e aj da ve prasam devojki, dali e mozno da se skini himenot od pritisok dodeka ti pravat sukanici??????????bidejki mn me bolese duri mi gi pravea i custvuvav pritisok vo vaginata i koga si pojdov imav krv fala mn

:vozbud:Боже мој :vozbud::tapp:

6to e toa klitoris?

Се мачка на леб :tapp:

sex ili slicno ?:)))))
imam 14 godini i imam decko... ideme nekolku meseci.. ponekogas koa se muvam so engo mnogu mi e ubavoo.. nekolku pati sni lezele telo uz telo i mnogu mi e ubavo.. toa e kao sex preku gaki haha:P :P tolku mi e ubavo sto nemozam da odoleam i sakam da se raslecam sebe i nego pa da vodime ljubov ( no sepak svesna sum deka sum mnogu mala i nema toa da go storam) .. pa portoa koga ke poglednam na gakite mi se napravile so nesto belo kako krem.. ali sepak custvoto mi e prekrasno osekjam kako da mi go pika .. ufff.... dali e ova nromalnoo i kazete nekoe vase slicno iskustvo.. pa da spodelime mislenja ;) mwaaaaaaaaa

KAKVO E CUSTVOTO KOGA SI BREMENA..STO OSEKAS DALI GO SLUSAS BEBETO....VE MOLAM KOMENTARI OD ISKUSNI LUGE..POZDRAV

Devojki dali ako vasiot decko vi gi mesi gradite ke porasnat pogolemi ili pobrzo ke se razvijat ??? I dali ima nesto so sto na priroden nacin bi mozelo da porasnat...slusnav za nekoj caj... Ako imate nekoj sovet pisete ???

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Sto tuku mi svrsi menstruacijata..Mozam li da mastrubiram?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

да сте здрави и живи кој и да постираше.. волку не сум се смеел од дааааааааааамна !!!

Vaka jas sum 14 godisna i sum od Veles Se vikam Mimi i imam eden problem

Mojata najdobra drugarka ima dzakuzi i vcera se banjav kaj nea tie pumpite sto izduvuvaat voda e na edna od tie nesakajki sum sednala bas kaj vaginata i toa isduvalo voda i mnogu me bolese vaginata

dali mislite deka sum skinata brzo pomoss ve molam

ps sum nemala seksualni odnosi

----
vaka ako butkas prsti vo vaginata ali ne mn dlaboko dali zna4i deka si skinata??????oti jas nemam pojmaaa

---
kolku dlaboko treba maskoto da go gurne prstot za da te skine?

I need help! Please help me. I feel like I am going to die if I dont have sex. I can't though. I need to know another way to deal with it.
Oh yeah, the reason I cant have sex is because I am 13. But no one understands how I feel.

Well im 12 years old and I am very shy around boys! I really dont go far with them but sometimes I get horny and I really want to have sex! What should I do?

Јоооооојјјјјјјјјј :pos2:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Primetiv na reklamite za vloski, sekogas ima nekoja plava tecnost, a mene mi e crvana... Dali sum normalna?

Ќерката на Базенот има само плава течност...
[/FONT]
[/FONT]

ништо страшно... тие се жени со плава крв.... или за марсовци

Lugje imam 14 godini i imam ne6to kako brum4e na vaginata kazete mi 6to e toa pls....:S

lele luge imav sex so cigan lele neznam sto mi stana i plus toa bez kondom dali e gresno toa

vo petokot imav mn grub sex analen i vo vaginata i mn me bolese vaginata vecerta no i vo sabota imav istiot sex pa i vo nedela bidejki vo ponedelnik ne bev na skolo.utredenta koga stanav imav uzasni bolki do deneska vaginata mi e vcrvena se custvuvam grozno sto mi e
одговор: па нели си имала грубо ма?

Da ve prasam nesoMalce mi e smesnoPrdite?Mislam vaka po doma i vo publika

zenski heeellp!!! mislam dek asum lezbejka zaljubena sum vo mojata drugarka inace imam 18 god ne znam sto da pravam...vie sto mislete da i kazam li normalno li e toa???

Ufff..stotuku ja zagubiv nevinosta, premnogu sum srekjna sto, eve mozam da go spodelam toa barem so vas, bidejki mojata najdobra drugarka ne e momentalno vo gradot :(...Neznam dali bese pravilna ovaa moja odluka..imam 16.5 godini. Inaku nevinosta mu ja '"podariv" na eden moj dosta blizok drugar, dobro, povekje, mnogu povekje od drugar no nikogas ne sum imala seriozna vrska so nego ..postar e 10god od mene..:S
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

бонус:англиска верија на заладени девојчиња

My Bf wants to make a video of us have sex

should i do it or not???

I've never had sex and i've never had a boyfriend or even been kissed for that matter. i'm nearly 16 and i've been having such horniess and sexual urges, i get horney just by reading or hearing about things that are sexual So what I'm asking is

a)is it wrong to masturbate without any previous sexual activity (and none plan in the near future)

b) would that be like loosing my virginity to myself?

c) would this be breaking a vow of purity?

d) could i accidentally pop my own cherry by mistake

e)Where in the bible does it even say that those who masterbate will go to hell, or is that just an asumption that because it was made to happen between a man and a woman, no other way is acceptable???

I'd REALLY like some help because I just found out today where that particular hole is
ццц 16 години алооо барем воа да го знаеш

Vaka jas sum 14 godisna i sum od Veles Se vikam Mimi i imam eden problem

Mojata najdobra drugarka ima dzakuzi i vcera se banjav kaj nea tie pumpite sto izduvuvaat voda e na edna od tie nesakajki sum sednala bas kaj vaginata i toa isduvalo voda i mnogu me bolese vaginata

dali mislite deka sum skinata brzo pomoss ve molam

ps sum nemala seksualni odnosi

----
vaka ako butkas prsti vo vaginata ali ne mn dlaboko dali zna4i deka si skinata??????oti jas nemam pojmaaa

---
kolku dlaboko treba maskoto da go gurne prstot za da te skine?

несакајќи ???????? :uvo: па добро не те здупело нешто долу, како може да не сетила ништо :tapp::nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom