Eве и нешто од 14.09 и 13.09
Pls kazete kako da mi bidat ramni zabite celi gi srediv i duri gi izbelivv i sega nz kako da gi izramnamm pls kazete ness ako mozee
pomognet(леле и во Охрид имало вакви:nesvest

Dali bi sakale da imate sex so
milan stankovic?
ZOSTO SEKOGAS KOGA SE OBLEKUVAM ZA NA UCILISTEE SE DVOUMAM FARMERKI ILI TRENERKII
lele devojki ve molam pomagajte..Se oblekuvam za na skolo nekogas raperski nekogas egantno i togas maskite luduvaat po mene a koga sum raperski oblecena ne me zabelezuvaat tolku no i vo taa obleka se custvuvam privlecnoo..Ve molam kazete kako bi bilo po uboo da se oblekuvamm ??mozete na slikava da vidite kako sum podobra .:Tnxxxx
Имам Мали Гради...Моите другарки имаат големи...Има некој начин за да почнат да ми растат???
PA VAKA IMAM 22 GODINI I 6 GODISNA VRSKA. DOSEGA VO SEXOT MI SE NEMASE SLUCENO V AKVO NESTO NO VO POSLEDNO VREME (NAREDNITE 5-6 MESECI) SEKOJ PAT KOGA IMAM ODNOS I SO DECKO MI DOziVUVAM ORGAZAM NA EDEN POINAKOV NACIN, odnosno od mojata vagina izleguva golemo kolicestvo na tecnost. ne znam sto e i bi sakala sovet od vas d ali vi se ima sluceno , dali e ova normalno. PLSS HELPP
(22 години бе

)
Dali himenot puka od prviot seksualen odnos?
Imam 18 god i dosega sum nemala sex,pa sakam da gi prasam onie koi imale
dali posle prviot pat stanuvaat zavisni od sex?
Здраво девојки! Имам еден проблем и ја изгубив самодовербата поради него. Имам темни подочници кои и со 1 тон пудра не се прикриваат. Спијам околу 10-12 часа и сепак ги имам подочниците. Ве молам помогнете ми Cry
Чичко Никола те молам воведи сексуално образование во училиштава!