Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
Eве и нешто од 14.09 и 13.09 :)

Pls kazete kako da mi bidat ramni zabite celi gi srediv i duri gi izbelivv i sega nz kako da gi izramnamm pls kazete ness ako mozee pomognet(леле и во Охрид имало вакви:nesvest:)
Dali bi sakale da imate sex so milan stankovic?

ZOSTO SEKOGAS KOGA SE OBLEKUVAM ZA NA UCILISTEE SE DVOUMAM FARMERKI ILI TRENERKII

lele devojki ve molam pomagajte..Se oblekuvam za na skolo nekogas raperski nekogas egantno i togas maskite luduvaat po mene a koga sum raperski oblecena ne me zabelezuvaat tolku no i vo taa obleka se custvuvam privlecnoo..Ve molam kazete kako bi bilo po uboo da se oblekuvamm ??mozete na slikava da vidite kako sum podobra .:Tnxxxx

Имам Мали Гради...Моите другарки имаат големи...Има некој начин за да почнат да ми растат???

PA VAKA IMAM 22 GODINI I 6 GODISNA VRSKA. DOSEGA VO SEXOT MI SE NEMASE SLUCENO V AKVO NESTO NO VO POSLEDNO VREME (NAREDNITE 5-6 MESECI) SEKOJ PAT KOGA IMAM ODNOS I SO DECKO MI DOziVUVAM ORGAZAM NA EDEN POINAKOV NACIN, odnosno od mojata vagina izleguva golemo kolicestvo na tecnost. ne znam sto e i bi sakala sovet od vas d ali vi se ima sluceno , dali e ova normalno. PLSS HELPP
(22 години бе :tapp:)
Dali himenot puka od prviot seksualen odnos?

Imam 18 god i dosega sum nemala sex,pa sakam da gi prasam onie koi imale dali posle prviot pat stanuvaat zavisni od sex?

Здраво девојки! Имам еден проблем и ја изгубив самодовербата поради него. Имам темни подочници кои и со 1 тон пудра не се прикриваат. Спијам околу 10-12 часа и сепак ги имам подочниците. Ве молам помогнете ми Cry

Чичко Никола те молам воведи сексуално образование во училиштава!

vaka..so mojot decko odime 1god no jas ne sakav sekas..ednas po onie miluvanja baknezi toj go stavil vo vaginata a jas ne ni pocuvstvuvav ne mi potece ni krv...voopsto ne osetiv de4ka se slucilo takvo nesto..sega nz dali sum skinata dali sum seuste nevina...ili...

Да ти го стај некој и да не го осетиш :pos2: има случаеви има, ако меѓу нозе има кратер :pos2::pos2:

OMFG лелелелеле неможам да се смирам па како е можно да има толку глупи и прости луѓе/деца? Па дај зарем никогаш не им кажале во школо како може да останат трудни или зарем никогаш не гледале некој документарен филм? Ги има колку сакаш....А и овој што му го пушел к*рот на другарот ли кој беше прашува дали бил педер? Не дечки извини не си педер ти си само ненормален бисексуалец кој е на добар пат да фати СИДА!!!!!!!:ija::ija::ija::ija::ija::pos2::pos2::pos2:

Аииии :pop: дал је могуче? :nesvest:
Нешто од ова можно е да е вистина, нешто блага веза нема - чисти измислици, ама има случаеви на ваква неедуцираност!!! Со извинение... СВАШТА ПИ*КА РАЃА - или децата штркот ги носи а?! :pos2: :pos2:
Алал вера, се пресмеав :pos::pos::pos:

2ed00lt.jpg

бонус: Sto se slucuva koga prv pat imas seks ?????
:icon_cool:

zs me cesa vaginata ?

одговор од многуте:
Aбе оди измијај го тоа пичурникот твој нечист кисел никаков, печурки веќе ти никнале тука, избричија средија, од штоп ти е никаква, цело животинско царство се в село внатре змии гуштери жаби крокодили преселни птици уште малце и име да и дајш на зоолошкава градина, ебате проста селска маса, или цел ден си на нива па немаш време пичурникот да си го измијаш??!

Dali e mozno da si trudna ako ti svrsi vo gas?????????????????????
Sekogas koga imam odnosi so masko, i koga sum mnogu popalena, ne mozam da se vozdrzam i pocnuvam da zboruvam sramni raboti. Posle toa cudno me gledaat. sto ne e vo red so mene?
ej devojcinja ne znam dali e ova normalno.koga se dopiram tuka dolu nekako krvta mi vrie i posakuvam da imam sex.so e rabotata?

:pos2::pos2:е да, не се нормални :pos2:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :pos2: :pos2: :pos2:

Се превртив од фотељава...:pos2: :pos2: :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: lele tolku se nemam smena od mnogu odamna :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ах свеста ми се зеде луѓе,се влечкам по земја и мавам по каучооо,дури ми течи вир од солзи од очите :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom