LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

AJDE NEKA KAZI TOJ STO ZNAE

pozz
ti pa si se zamosadovoluviii 

izgledA nema koj da tee....... pa za tva se samozadovoluvas... c..c.c zapezaaa... kak se osuduvas pa da pises na net tkfi bezobrazniii rabotiii.... ama izgleda imas psihi4kii problemmm ........ se praa PSIHATAA... c.c.c.c aeee ojjjj zadovoluviii se samaaa.

ojj besiii se maaaaaaaa!!!
najprvin bi sakala da ve prasam za eden golem problem ama ne znam kako da zapocnam... devojki ve molam za pomos![]()
zdravo devojkinajprvin bi sakala da ve prasam za eden golem problem ama ne znam kako da zapocnam...
epa vaka... Mojot decko ima cuden fetis (potocno nekolku). Koga imame odnosi e premnogu grub so mene t.e. Saka da mi stava pernica na glava i da me gleda kako molam za pomos, potoa saka da me tepa,izmacuva,da me vlece za bradavici i da mi stava razni predmeti cesto so cuden oblik i dimenzii.najcudnoto nesto e sto ponekogas saka da gleda dodeka imam seks so negovi prijateli i saka da go gledam vo lice dodeka go pravam toa.seto toa za mene e mnogu bolno i sekoj odnos za mene pretstavuva teror no premnogu go sakam, sakam da mu gi ostvaram site negovi seksualni fantazii i sakam da go gledam negovoto zadovolno lice posle sekoj odnos.istovremeno se custvuvam mnogu loso no sekoe negovo baranje vo seksot go ispolnuvam.dali e toa normalno? Bi napomenala deka imam dolgogodisno seksualno iskustvo i dosega ne mi se slucilo vakvo nesto... VE MOLAM ZA POMOS
vi blagodaram odnapred

PA VAKA IMAM 22 GODINI I 6 GODISNA VRSKA. DOSEGA VO SEXOT MI SE NEMASE SLUCENO V AKVO NESTO NO VO POSLEDNO VREME (NAREDNITE 5-6 MESECI) SEKOJ PAT KOGA IMAM ODNOS I SO DECKO MI DOziVUVAM ORGAZAM NA EDEN POINAKOV NACIN, odnosno od mojata vagina izleguva golemo kolicestvo na tecnost. ne znam sto e i bi sakala sovet od vas d ali vi se ima sluceno , dali e ova normalno. PLSS HELPP
(22 години бе)
Боже мој 

))))
tolku mi e ubavo sto nemozam da odoleam i sakam da se raslecam sebe i nego pa da vodime ljubov ( no sepak svesna sum deka sum mnogu mala i nema toa da go storam) .. pa portoa koga ke poglednam na gakite mi se napravile so nesto belo kako krem.. ali sepak custvoto mi e prekrasno osekjam kako da mi go pika .. ufff.... dali e ova nromalnoo i kazete nekoe vase slicno iskustvo.. pa da spodelime mislenja
mwaaaaaaaaaI need help! Please help me. I feel like I am going to die if I dont have sex. I can't though. I need to know another way to deal with it.
Oh yeah, the reason I cant have sex is because I am 13. But no one understands how I feel.
Well im 12 years old and I am very shy around boys! I really dont go far with them but sometimes I get horny and I really want to have sex! What should I do?
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Primetiv na reklamite za vloski, sekogas ima nekoja plava tecnost, a mene mi e crvana... Dali sum normalna?
Ќерката на Базенот има само плава течност...
[/FONT][/FONT]
...Neznam dali bese pravilna ovaa moja odluka..imam 16.5 godini. Inaku nevinosta mu ja '"podariv" na eden moj dosta blizok drugar, dobro, povekje, mnogu povekje od drugar no nikogas ne sum imala seriozna vrska so nego ..postar e 10god od mene..:S 

леле овие се неписмени бе!!! :хаха::хаха::хаха:
Vaka jas sum 14 godisna i sum od Veles Se vikam Mimi i imam eden problem
Mojata najdobra drugarka ima dzakuzi i vcera se banjav kaj nea tie pumpite sto izduvuvaat voda e na edna od tie nesakajki sum sednala bas kaj vaginata i toa isduvalo voda i mnogu me bolese vaginata
dali mislite deka sum skinata brzo pomoss ve molam
ps sum nemala seksualni odnosi
----
vaka ako butkas prsti vo vaginata ali ne mn dlaboko dali zna4i deka si skinata??????oti jas nemam pojmaaa
---
kolku dlaboko treba maskoto da go gurne prstot za da te skine?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:nesvest: