LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.329
- Поени од реакции
- 292
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
devojki ve molam za pomos![]()
zdravo devojkinajprvin bi sakala da ve prasam za eden golem problem ama ne znam kako da zapocnam...
epa vaka... Mojot decko ima cuden fetis (potocno nekolku). Koga imame odnosi e premnogu grub so mene t.e. Saka da mi stava pernica na glava i da me gleda kako molam za pomos, potoa saka da me tepa,izmacuva,da me vlece za bradavici i da mi stava razni predmeti cesto so cuden oblik i dimenzii.najcudnoto nesto e sto ponekogas saka da gleda dodeka imam seks so negovi prijateli i saka da go gledam vo lice dodeka go pravam toa.seto toa za mene e mnogu bolno i sekoj odnos za mene pretstavuva teror no premnogu go sakam, sakam da mu gi ostvaram site negovi seksualni fantazii i sakam da go gledam negovoto zadovolno lice posle sekoj odnos.istovremeno se custvuvam mnogu loso no sekoe negovo baranje vo seksot go ispolnuvam.dali e toa normalno? Bi napomenala deka imam dolgogodisno seksualno iskustvo i dosega ne mi se slucilo vakvo nesto... VE MOLAM ZA POMOS
vi blagodaram odnapred
PA VAKA IMAM 22 GODINI I 6 GODISNA VRSKA. DOSEGA VO SEXOT MI SE NEMASE SLUCENO V AKVO NESTO NO VO POSLEDNO VREME (NAREDNITE 5-6 MESECI) SEKOJ PAT KOGA IMAM ODNOS I SO DECKO MI DOziVUVAM ORGAZAM NA EDEN POINAKOV NACIN, odnosno od mojata vagina izleguva golemo kolicestvo na tecnost. ne znam sto e i bi sakala sovet od vas d ali vi se ima sluceno , dali e ova normalno. PLSS HELPP
(22 години бе)
I need help! Please help me. I feel like I am going to die if I dont have sex. I can't though. I need to know another way to deal with it.
Oh yeah, the reason I cant have sex is because I am 13. But no one understands how I feel.
Well im 12 years old and I am very shy around boys! I really dont go far with them but sometimes I get horny and I really want to have sex! What should I do?
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]- Primetiv na reklamite za vloski, sekogas ima nekoja plava tecnost, a mene mi e crvana... Dali sum normalna?
Ќерката на Базенот има само плава течност...
[/FONT][/FONT]
леле овие се неписмени бе!!! :хаха::хаха::хаха:
Vaka jas sum 14 godisna i sum od Veles Se vikam Mimi i imam eden problem
Mojata najdobra drugarka ima dzakuzi i vcera se banjav kaj nea tie pumpite sto izduvuvaat voda e na edna od tie nesakajki sum sednala bas kaj vaginata i toa isduvalo voda i mnogu me bolese vaginata
dali mislite deka sum skinata brzo pomoss ve molam
ps sum nemala seksualni odnosi
----
vaka ako butkas prsti vo vaginata ali ne mn dlaboko dali zna4i deka si skinata??????oti jas nemam pojmaaa
---
kolku dlaboko treba maskoto da go gurne prstot za da te skine?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: