Овоа ти е боже сачуј!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Zona Pelucida
  • Време на започнување Време на започнување
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Pred nekoj den vlegov vo sobata na moite roditeli i tie mnogu jako stenkaa, dali se normalni?

Тие се нормални туку ти не си нормален!!!:pos2::pos2:
[/FONT]
[/FONT]

Лично искуство, една ме прашува:

Дали може да ми се помоча додека имам однос? Мене ми е страв да не ми се помоча. можно ли е тоа да се деси? Затоа нема секс додека невидам прстен. (Изгледа кога има прстен неможе да се помоча:tapp:)

Замислите затрудни пред да се венча :kesa::pos2::pos2::pos2::pos2:

Здраво девојки ! :)
Имам дечко со него сум веќе 8 месеци. Кога сме заедно страсно се бакнуваме, се палиме еден друг, се пипаме по интимните места итн. Тој ме пипнува по вагината (врз облека), по задникот, ми ги лиже градите, а јас него по пенисот.
Дали мислите дека тоа е нормално или треба да прекинеме со тоа ?
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Epa vaka imam 13 god i odam so deckomi veke 6 meseci i sea i dvajcata razgaravme i mislime deka sme dovolno zaedno za da imame seks.No toa ne mi bese poentata tuku sakav da prasam od kade da si kupaam nekoja zeska seksi dolna obleka za da go voodusevam.Inace taka izgledampovozrasno i imam golemi gradi.Aj ve molam sto pobrzo odgovor!!
во секси долна облека изгледала повозрасно :tapp:

Malku e glupo prasanjeto, no bi sakala sepak da ve prasam da go vidam vaseto mislenje ili vaseto iskustvo i ke ve zamolam bez ismevanje. Dali ako samo ednas sum imala seks do sega so de4ko so koj odev deset meseci, site (bez razlika dali stanuva zbor za maski ili zenski) bi zboruvale za mene deka sum kurva? btw. imam 17 godini i ve molam za mislenje stvarno mi e potrebno.
:tapp::tapp::tapp:
Masturbiram po tri pati na den,neznam so mi e ali epten sum zavisna od toa.ne sum skinata,ali epten sakam da iam seks.dali e zdravo tolku mnogu pati masturbiranje na den?i koja e perfektna vozrast za prv seks?
pisete mi odgovor pls mi treba epten

немам зборови :pos2:

Site me vikaat kurva!!!

Molam za pomos,imam 15 godini i ne sum ima;a mnogu deckovci samo 13 deckovci,od koi so 5 sum imala seks,i na skolo me vkaat kurva a jas neznam zasto,bidejki kolku sto znam nema zakon ako sakas nekoj da ne mu dades.Sto mislite dali gresat lugjeto
---------------------------------------

odgovor ili ubisvo

Moeto mom4e ke umre dokolku ne mi pomogite imam 16 god i odevme 8meseci mi pobara sexs i se sluci no vo negoviot stan imalo postaveno kameri sega nasiot sexs ke go stavi na netot a moite roditeli ke me izbrkaat ako doznaat deka sum na netot STO DA PRAVAM ili da go ubijam...???
Што да правиш или да го убиеш..ја мислам што да правиш
--------------------------------------------------

itno e

luge pomos ve molam imam 12 godini i bremena sum sto da pravam da ne me doznaat doma kazete itno e|

-------------------------------------------------------------------

luge pomos ve molam imam 12 godini i bremena sum sto da pravam da ne me doznaat doma kazete itno e
Ова нема шанси да е точно. Кој забременува на 12 години бе :tapp:
Изгледа премногу јаде девојчево, па од тоа и се чини дека е бремена :uvo:

Зошто кога ми се ладни рацеве, и сакам да си ги стоплам.....кога ќе ги ставам на мадиња, наместо да ми се стоплат рацете ми се ладат мадињата.....дали сум стерилен???? Помош!:pos:

Тоа види у основи на термодинамика, книга прва :pos2:
И еве еден корисен факт, тестисите се поладни од остатокот од телото да не се сварат сперматозоидите :vozbud:

Тоа види у основи на термодинамика, книга прва :pos2:
И еве еден корисен факт, тестисите се поладни од остатокот од телото да не се сварат сперматозоидите :vozbud:
Ако температурата на телото е 37 степени,на тестисите изнесува 32 степени,додаток на твојот факт.

Site me vikaat kurva!!!

Molam za pomos,imam 15 godini i ne sum ima;a mnogu deckovci samo 13 deckovci,od koi so 5 sum imala seks,i na skolo me vkaat kurva a jas neznam zasto,bidejki kolku sto znam nema zakon ako sakas nekoj da ne mu dades.Sto mislite dali gresat lugjeto
---------------------------------------

odgovor ili ubisvo

Moeto mom4e ke umre dokolku ne mi pomogite imam 16 god i odevme 8meseci mi pobara sexs i se sluci no vo negoviot stan imalo postaveno kameri sega nasiot sexs ke go stavi na netot a moite roditeli ke me izbrkaat ako doznaat deka sum na netot STO DA PRAVAM ili da go ubijam...???
Што да правиш или да го убиеш..ја мислам што да правиш
--------------------------------------------------

itno e

luge pomos ve molam imam 12 godini i bremena sum sto da pravam da ne me doznaat doma kazete itno e|

-------------------------------------------------------------------

тоа со поголеми букви во првиот пост:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: ме расположи :pos2::pos2::pos2:

ufff bolen narod ....
btw se umrev od smea :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Подобро вака да си прашат него како една што беше моја генерација на 15 години си стана мајка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom