Night Wolves-int. bike Festival @ Кале,12-13.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
На крајот од концертот имаше извлекување, а секоја карта беше со сериски број
и како да знам дали е мојата карта??
се знае ли кој број беше
пишува ли некаде?

Лудници беше не ми се веруваше дека ристо ќе издржи онолку. Сваки случај сакам пак =]

ја се прошверцав не платив карта едни децаа ми кажаа како да влезам :baeh:
а за архангел најбољи беше,туркање,ова она одлично беше и не ми се веруваше дека ристо плачеше:( али ипак беше одлично!!!увек ке се памти ова:helou:

Вчера Зијан беа стандард, али не направија некоја атмосфера.

Затоа Архангел надоместија и беа WOW.
Плус, шо се тиче музичка интерпретација, новиве дечки (бубњар, гитара и бас) свиреа перфектно, а Вртев беше доживљај као увек.
Така да, за нив дефинитивно вредеа 300 денари.

Иначе, целиот хепенинг нешо не ме изненади.Очекуев поише од само концерти. А, и пивото на точење беше ОЧАЈ. Ко со вода да го разредувале.

Вчера Зијан беа стандард, али не направија некоја атмосфера.

Затоа Архангел надоместија и беа WOW.
Плус, шо се тиче музичка интерпретација, новиве дечки (бубњар, гитара и бас) свиреа перфектно, а Вртев беше доживљај као увек.
Така да, за нив дефинитивно вредеа 300 денари.

Bubnjar - Goce, bas - Mucho (Session Selection, obajcata), ritam gitara i klavijaturi Emin Dzijan (ako ne se lazam :) a ako ne se lazam i e toj covekot, i toj e povremen clen na session, inace akademski obrazovan muzicar i clen na filharmonija). Normalno e deka ke se odlicni :)

Zijan bea losi...nemase zar.
A edino na Arhangel me nervirase tehnickiot del i foniite koi cesto se sozdavaa...ama za toa galiba ne e kriv bendot.

Значи до последен момент се смирував со фактот дека нема да идам на концертот ама се смени се во еден момент:vozbud:.

Преубаво,прекрасно.:pipi:
‘ Крст ‘ од глава не ми излегува.

Воскресни љубов,воскресни...

Па дочекав и ја концерт на Архангел :vozbud:
И си поминав феноменално :vozbud: Очекував неколку песници да испеат и да заминат ама пријатно ме изненадија :) Секоја чест :)
Преубава вечер :pipi:

Највише се распуца публика коа архангел ја свиреа Чудесен свет:,,Ај нид а френд,ооо ај нид а френд ту мејк ме хепиии'':)

Преубо беше, атмосферата која ја направија Архангел беше неверојатна!
Прекрасна вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom