Латино музика

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Дали сте љубител на латино музиката?

Ги сакате ли звуците на салсата, мамбо, румба, ча-ча и другите стилови. А одлични се и танцовите, самата музика мами за танцување :)
Во последно време низ градов ептен е популарна оваа музика како со бендови кои свират латино и кубанска музика, така и пуштање на најпопуларните латино песни од Рики Мартин, Енрике, Шакира, Џеј Ло, Сантана и уште многу легендарните латино изведувачи чии латино хитови се многу слушани. А и гостуваат се повеќе латино музичари кај нас.

Оваа музика многу ми се допаѓа зашто опушта максимално и е позитивна музика, потсетува на лето, плажа, танцување, многу егзотика, многу убави девојки и момци :)

Обожавам латино музика, посебно во сончеви и топли денови кога се’ што правам е раздалување со ладен сок или грч ладна вода. Латино музиката има некој посебен звук кој опушта и одмара.
Како и да е, не одбивам и добри латино песни кога навистина ми треба нешто да ме живне. Јас не се сеќавам да има една латино песна која ја имам слушнато a да ме нема натерано да промрдам макар само и со нозе.:helou:
Таков народ се. Весели и певливи:)
Guantanamera, Maria guantanamera. Guantanameraaaaaaaa, Maria guantanamera:smir:

Ma како не ги сакам просто ги обожавам, музика која знае да ти ја гали душата како што би се рекло.Музика што те раздвижува и целосно те опушта.Особено ги обожавам песните од Енрике, Шакира и Рики Мартин .Музика мелем за душата.

Па на некој начин можам да кажам дека ја сакам,но ја слушам поретко... најчесто слушам песни од Ricky Martin и [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Enrique Iglesias[/SIZE][/FONT]

Ja obozavam latino muzikata, pesnite so edno slusanje vlevaat vo uvo. Od latinskite peaci Enrike i Riki Martin mi se omileni

Ја обожавам музикава особено летно време кога ја слушам. Едноставно ме релаксира.

Ууу ептен закон музика, па како сакам да си заиграм ча ча ча или салсаа.....мераци! Румба досадничко е малце, споро така, али ок не е за фрлање:)

По Енрике сум полудена, ама ете немало Господ па да отидам на концерт :( премногу ми е криво јбг, очекувам оригиналното ЦД да ми го донесат наскоро..
инаку исто така и Рики Мартин го слушам, а и понекогаш Шакира.
Се на се добра музика, интересна и игрлива нормално

кика мој придонес кон темава твоја е песнаваааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ми се допаѓа само ради бојата на музиката што ја додаваa Сантана и Los Lobos. x)

Дали сте љубител на латино музиката?

Ги сакате ли звуците на салсата, мамбо, румба, ча-ча и другите стилови. А одлични се и танцовите, самата музика мами за танцување :)
Во последно време низ градов ептен е популарна оваа музика како со бендови кои свират латино и кубанска музика, така и пуштање на најпопуларните латино песни од Рики Мартин, Енрике, Шакира, Џеј Ло, Сантана и уште многу легендарните латино изведувачи чии латино хитови се многу слушани. А и гостуваат се повеќе латино музичари кај нас.

Оваа музика многу ми се допаѓа зашто опушта максимално и е позитивна музика, потсетува на лето, плажа, танцување, многу егзотика, многу убави девојки и момци :)

Охохо и те како.
Неможеш да слушаш латино музика, а притоа да не заиграш.Одлични звуци кои просто не ти дозволуваат да останеш на едно место.Салса, румба ча-ча, иако не знам да ги играм сепак се восхитувам на оние кои тоа го прават одлично.Се надевам дека еден ден ке имам можност да уживам со звуците на латино музиката на Копакабана:vozbud:
А да, комплименти за тоа што латино звуците се се повеке застапени низ Скопје.Се прават одлични забави:pipi:

Оригинали од латино музика не слушам, али ремикси во хаус верзии од овој стил, слушам, и тоа ми е всушност нешто најомилено што може да се ремиксува во хаус верзија. :smir:

Одете во Хард рок,Ацо Конга и некојси Димче - танцов мајстор,прават латино забави секоја сабота :smir:

Ја сакам латино музиката, многу е егзотична и освежувачка, музика за уживање во топлите летни предвечерија:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom