Тетовски албанци со ќутек сакале да протераат бизнисмен-Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ima policija ama RAMKOVNA e...
A spored ramkite nema zakon za vakvi nastani...
Zatoa izgleda na ovie luge ke im bide potrebna zastita od povisok rang...
ALFITE na primer...
Полициjaта не е дложна да брани живота и здравето на граганите на РМ?

од цел свет само ние уште веруваме во ‘‘братство и единство‘‘ и цело време се тупи за некој ‘‘соживот‘‘. зошто е тешко да се види вистината?
ние сме како барут и оган, сите знаат сто се случува кога тие две работи се едно до друго. а и од стари останало:два народа... пардон, два петла на едно буниште не пеат!:duel:

Ama e dolzna da gi sankcionira onie koi go zagrozuvaat zivotot i zdravjeto na graganite...
Ili kaj vas vo Bugarija nasilstvoto e legalno...

Decko u koj eben son ziveesh? Nemash pojma kakva drzava stvorila tvoite omilenici od evropska unija.

ја више би рекла задлабочување на раздорот меѓу двата етникума како резултат на пронационалистичката политика на груевски а можно е попутно можно исценирување на некаков конфликт у стилот као албанците бараат а дел од тие барања погоди што ќе биде ?:pipi:

Девојче дај симни се од облаците и не употребувај термини на кои не им го разбираш нити значењето.

Сосема случајно ова акцентирање на меѓуетничките односи се вклопува и со Грчките намери за внатрешна дестабилизација на Македонија.
Не ми е проблем повторно да ги репостирам изјавите на нивните официјални лица.

Ауф, да, да , да

Грујо беше виновен што во 1991 г. се формираше ИЛИРИДА, Грујо е виновен што 2001 г. се формира АНА, ОНА и што ти не, Грујо ги тераше косоварите да ја напаѓаат Македонија...

Така ли ве учат вас од новото Дорино малцинство да кажувате?

Многу сте паметни, нема што...:pos2::pos2::pos2: Какви издржани одговори само давате...
Уф да :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
се шегувам ајде сеа ќе се расправам со теб кога си строго уверен дека сево ова е вина на албанците

А не погледнуваш што ти се случува пред нос,али тоа е за друга тема ако сакаш бујрум отвори тема на која се поткренува прашањето чија вина е тоа што албанскиот блок ја заострува реториката ?

Opsednata si so Gruevski devojko...

Da izjavis deka ovoj nastan e poradi politikata na Gruevski mislam deka e premnogu...
Лошо формулираш:
Повеќе би рекла дека вакви настани се зачестуваат или пак премногу често стигаат во весници ...знаеш на што индицира тоа плус дел од одговорот би рекла го имаш малце погоре

Ama e dolzna da gi sankcionira onie koi go zagrozuvaat zivotot i zdravjeto na graganite...

Ами тогава като е длозна тогава това е работа на полициjaта.Нека наjдат криминалеца и да иде на суд.
Немам представа какво имаш предвид под това дека полициjaта е рамковна,каквато и да е да си врши работата и да уапса криминалците,това е.

Девојче дај симни се од облаците и не употребувај термини на кои не им го разбираш нити значењето.

Сосема случајно ова акцентирање на меѓуетничките односи се вклопува и со Грчките намери за внатрешна дестабилизација на Македонија.
Не ми е проблем повторно да ги репостирам изјавите на нивните официјални лица.
и пак ќе почнеме со големата теорија на заговор каде што сите се криви освен ние самите

отворете тема бујрум каде што ќе дискутираме зошто албанскиот блок ја заострува реториката

Ova ne e vistina, ovoj go provociral albanecot po naredba od ruski i srpski sluzbi da se narusha sojuzot megju albanci i makedonci.

Уф да :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:
се шегувам ајде сеа ќе се расправам со теб кога си строго уверен дека сево ова е вина на албанците

А не погледнуваш што ти се случува пред нос,али тоа е за друга тема ако сакаш бујрум отвори тема на која се поткренува прашањето чија вина е тоа што албанскиот блок ја заострува реториката ?

Лошо формулираш:
Повеќе би рекла дека вакви настани се зачестуваат или пак премногу често стигаат во весници ...знаеш на што индицира тоа плус дел од одговорот би рекла го имаш малце погоре
А што е работата на новинарите?!

Македонците треба да ја знаат вистината.

Decko u koj eben son ziveesh? Nemash pojma kakva drzava stvorila tvoite omilenici od evropska unija.
Живеja во реалноста и ако има прекршване на закона,това е работа на полициjaта.Става това,което ние дозволуваме да става.Никоj не ни е крив,дека дозволуваме това.

А што е работата на новинарите?!

Македонците треба да ја знаат вистината.
Хм а богами и албанците почна да се отвАраат теми(натписи во весници) ако не забележа за запалени дрвени мостови и хакнати сајтови МАЛЦЕ НЕ ТИ Е ЧУДНО?:nesum:

Сеа исто така реков дека или овие настани се зачестуваат или новинарите почесто пишуваат за нив сето тоа за жал ќе го дознаеме или прекасно или нема да го дознаеме

Живеja во реалноста и ако има прекршване на закона,това е работа на полициjaта.Става това,което ние дозволуваме да става.Никоj не ни е крив,дека дозволуваме това.
Koja policija decko?
Policijata e anti-makedonska i cini bivsi clenovi od UCK, mislish tie bi krenale protiv svoj albanski narod?
Ne e ova ozbilna drzava veke.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom