Ве разбирам *лупави сте тешко сваќате ќе ви треба време за да резберете:helou:
Грујо нема сам да одлучува за името НАРОДОТ ќе го има последниот збор
П.С регистрирајте уште некој јузер слабо ви иде вака малку сте:tv:
Де бе Пио, та не сме толкуа улави веројатно па да мислиме како народ дека некој ќе има кохонес да одлучи сам за името...што резолуција слики гледал некој кој макар и како лоша идеја ќе го спомне тоа има систем ерор, според мојата маленкост.
Него друго ми е мене жално...
Де-факто та портокалеви та сини си прифатиле дека бостанот е обран, и сега останува да се накриви другиот за епилогот.
Преку таквиов и со компромиси, разуми, кичми, диктати и чуда...
НИКОЈ НЕМА ПРАВО ДА ПОСТАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНО ИМЕ. НИТИ ИМА ПРАВО ДА ПОСТАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА МЕНУВАЊЕ НА ИМЕТО ЗА НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА. ИМЕ СИ ИМАМЕ, ПРИЗНАТО ОД СТАТИСТИЧКИ ГЛЕДАНО 3/4 ОД СВЕТОТ.
Кој има проблем со нашето име, нека си го реши со терапија. ЕУ и НАТО ако ни се стратешки партнери, ако не сакаат, нека не примат за тоа што го правиме, можеме и каде историски припаѓаме повеќе од 2000 години.
Онаму каде те уценуваат, каде умот ти го матат со недоквакани анкети, а народецот незнае што значи ЕУ или НАТО што не е пречка истите два збора кои ќе ги замрзам од дното на душата да служат за нови уцени и од внатрешна страна...па да му се плукнам на нашиот ум и ментален склоп, да се плукнам на среќата да имаме вакви политичари.
По ѓаволите оф топик отидов, ама ионака ќе ја затворав темава, бидејќи се избегна од поентата... Повелете, отворете нова ако имате мерак за „подготвувањето на теренот преку младите“ и така натака...
Мене ми се гади.