Дали сте приметиле колку Lady Gaga's има низ Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Serengeti
  • Време на започнување Време на започнување
Девојкава не ми е нешто многу убава,али и ги поштувам песните.
Си тера свој стил и стварно би била потребна храброст од некој за да се носи како што се носи таа.
А јас лично немам видено нејзини копии низ градов,но не велам дека ги нема...:)

Има многу,да.Али во стилот на облека,накит,фризура...Во тој смисол да.
:salut:

мене лично не ми прави проблем нејзиниот стил, баш ми е уникатна :smir:

Дајте некои фотки од журки или слично па да споредиме дали се девојките од Скопје ко Лејди Гугу.

Ја не би и простил во никој случај
whistling.gif

типкава е ужас лично не ми се свиѓа али песниците и се супер али како и да е сепак е фаца па и зашо да не ја имитираат

Мразам плавуши со шишкиииииии, многу се гадни!!! :nenene:
И јас нажалост гледам почесто низ градов се шетаат вакви шишкосани во последно време. Ете од каде имам проблеми со спиењето :pos:
Sorry ако се препознае некоја во постов. :)

ufff recisi sekoja cetvrta.. pa i boki13 e nesto u faza na imitacija lejdi gaga:smeshko::smeshko::smeshko:

мене ама ич не ми се допаѓа Гага,многу нападно ми личи тоа нејзиното облекување...ај може некоја ќе рече па Popart е (демек уметност) да се разбереме дека не е секоја уметност добра :)
Него тоа е тоа,некој треба да заработи од тоа.....

Еиииии па јас имам шишка, сега малце подолга ми е од нејзината ама ако ја скратам малце и ако се офарбам плава па и у тренд ќе бидам.Ах ќе ми се оствари сонот.Па вие зошто не кажувате вакви работи бе....

ufff recisi sekoja cetvrta.. pa i boki13 e nesto u faza na imitacija lejdi gaga:smeshko::smeshko::smeshko:

Да бе, баш пред некој ден видов слика негова со таа панделката на глава, типична за Lady Gaga.

Стварно беее, за греота... :nesvest:

И една моја другарка, до душа бивша другарка од клас се шишала ко неа исто исто и се офарбала плава, мислам... :uvo:

Сум приметил и ќе кажам само дека се на господ бељата.:pusk:

Добро да не бидеме толку строги кон девојките кои се поистоветуваат со оваа поп - икона,во нивна чест еве јас ќе разоткријам некои информации кои тие можеби и не ги знаеле за неа
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom