Xibalba
Господин Господин
Бидејќи не ме знаеш ќе ти простамбидејќи кога некој него знаеш немој ни да збориш
![]()
Ова беше у стилу „ седи мирен, не ме знаеш “

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бидејќи не ме знаеш ќе ти простамбидејќи кога некој него знаеш немој ни да збориш
![]()
Ок јас да кажам дека си педер и дека јадеш од контењер ти што ќе кажеше? дека е точно?Ова беше у стилу „ седи мирен, не ме знаеш “![]()
Ок јас да кажам дека си педер и дека јадеш од контењер ти што ќе кажеше? дека е точно?
Тоа не е работа колку што знамЌе кажев дека и тоа мора некој да го работи. Задоволен?
Незнам зошто тогаш и е отворена воопшто темава, шо им е галје на луѓето какви коли ќе зема владата? Шо и да зема, нема ние со нив да се возиме. Нив ќе им биде убаво, не нам.Еј темава не ја отворив за политички препукувања.
Нема врска дали владата е Сдсм или Вмро.Темава е какви коли да купи владата.Јез да и ја сум соросоид шо вели еден погоре ама јас мислам дека треба да се купат коли.Та дали ќе ги купи бранко или грујо ние чар нема да имаме никаков или едниот или другиот ќе се обогати.
![]()