30 нови автомобили за Владата

• Креатор на темата Креатор на темата Пратеник
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не сте разбрале вие. Нели фасадата на владата ќе биде барокна. Епа вакви модерни автомобили не се купуваат, нема да прилегаат на фасадата. Затоа е најдобро BMW 501 со стил и елеганција
BMW501-502-medium-1624_13.jpg

Они немаат фаца за во ова да се возат :D
така да отпаѓа идејава :D

Ништо не сте разбрале вие. Нели фасадата на владата ќе биде барокна. Епа вакви модерни автомобили не се купуваат, нема да прилегаат на фасадата. Затоа е најдобро BMW 501 со стил и елеганција
BMW501-502-medium-1624_13.jpg
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Креативна ти е идејава жими се предложи им таму ќе прифатат 100% хахахахах

Само јадете бубрези ваљда од овие коментариве се од опозиција. нвм да не бидам оф топик мислам дека редно е да си ги сменат колите и да купат коли кои се поекономични за разлика од постоечкиве кои трошат доста а како што си се возат многу пари одат :D така да нова кола поекономична и ајт на здравје :P

Само јадете бубрези ваљда од овие коментариве се од опозиција. :P
О ти, за дома ако сака авион нека си купи, знаеш ти од кој пари се купува?
Ти имаш дома да купиш С класа? Или возиш спаркче на лизинг. Убо рече некој погоре нека земат две три луксузни,друго Шкода СуперБ и ај чао.
Skoda_Superb_rear.JPG

Ако ви е и во ова срамота да ги гледае тие шо ве кинат од данок, незнам шо да ви речам, испран мозок. Сигурно ова е единствен народ во светов шо свесну му дава да го малтретираат.

Само јадете бубрези ваљда од овие коментариве се од опозиција. нвм да не бидам оф топик мислам дека редно е да си ги сменат колите и да купат коли кои се поекономични за разлика од постоечкиве кои трошат доста а како што си се возат многу пари одат :D така да нова кола поекономична и ајт на здравје :P
Јадеме, мене кој ќе ми купи кола?

О ти, за дома ако сака авион нека си купи, знаеш ти од кој пари се купува?
Ти имаш дома да купиш С класа? Или возиш спаркче на лизинг. Убо рече некој погоре нека земат две три луксузни,друго Шкода СуперБ и ај чао.

A добро сакате делагација на една земја само пешки да оди или со такси? :pos: незнам ама крај не ви се наоѓа како и да е.
--- надополнето: 21 март 2012 во 16:54 ---
Јадеме, мене кој ќе ми купи кола?

Заработи и купи си. ;)

Заработи и купи си. ;)
Работам... не ми е мене проблем тоа, туку проблемот е сметките и платите ;)

А тие политичариве гледаме колку работат и пак си имат...

A добро сакате делагација на една земја само пешки да оди или со такси? :pos: незнам ама крај не ви се наоѓа како и да е.
[. ;)
Абе дете, Мерцедес Е класа од 2001ва пешки ли е? Знаеш колку е купен тој 60 000 евра, од кој пари.

Еве јас, како соросоид и од опозиција, ќе кажам дека не ми се свиѓа идејава, зашто не им ни требаат нови коли, зашто сите си имаат свои па може и да дадат по една и пак ќе имаат доволно. Но, зашто нели сум соросоид и опозиција, не сум во право и стварно заслужуваат нови коли, понови и поубави, лична мајка да ги види.

Работам... не ми е мене проблем тоа, туку проблемот е сметките и платите ;)

А тие политичариве гледаме колку работат и пак си имат...

Биди и ти политичар :D и работи колку нив и имај колку нив ;)
--- надополнето: 21 март 2012 во 17:27 ---
Абе дете, Мерцедес Е класа од 2001ва пешки ли е? Знаеш колку е купен тој 60 000 евра, од кој пари.

Јас реков да купат коли кои се поекономични не кои трошат премногу како што ги имаат они.

Биди и ти политичар :D и работи колку нив и имај колку нив ;)

Те палат политичари? Признај си сеа. Сакаш и ти да си политичар, па да се возиш со јаки аута низ градов па да те има на тв, ова она.

Искрено, на политички студии сум али не се запишав за да се возам у нови јаки коли. Се запишав за ПАААРИИИИ! Не, баш ни за тоа. Секако ќе ми треба пари али не ми се исплати фората да имам нова кола ако на семафори чекам позади Стокец или коа идам со тину-нину да ми се тргаат Голф Кец од патот.

Те палат политичари? Признај си сеа. Сакаш и ти да си политичар, па да се возиш со јаки аута низ градов па да те има на тв, ова она.

Искрено, на политички студии сум али не се запишав за да се возам у нови јаки коли. Се запишав за ПАААРИИИИ! Не, баш ни за тоа. Секако ќе ми треба пари али не ми се исплати фората да имам нова кола ако на семафори чекам позади Стокец или коа идам со тину-нину да ми се тргаат Голф Кец од патот.

Сакам да сум политичар од работата што во Македонија премногу лошо се живее. Не сум сакам да се правам фраер и сл. ;) напротив кога би бил политичар многу работи би сменил и повеќето би ги пратил во соба 2x2 за разлика од другите кои одат некаде само ради пари и како повеќето што во оваа држава работат и со мито и од таквите ни отиде државата :tapp:

Сакам да сум политичар од работата што во Македонија премногу лошо се живее. Не сум сакам да се правам фраер и сл. ;) напротив кога би бил политичар многу работи би сменил и повеќето би ги пратил во соба 2x2 за разлика од другите кои одат некаде само ради пари и како повеќето што во оваа држава работат и со мито и од таквите ни отиде државата :tapp:
Тешко нас, иднината не ни е на арно. Уште еден политичар кој "ветува"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom