30 Day Song Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување

Ова е и воопшто прва песна на англиски на која се сеќавам од детството. Јас тогаш 6-7 годинки, кога ја вртеа на Пулсирања и Зимска рекреативна програма, а ми беше интересен и за тоа време WOW крајот на спотот, кога се менуваат лицата. :D

Day #12 A song from your preteen years

1998 година, јас на 10 години, прво Светско првенство во фудбал што го гледав на ТВ, и песнава по неколку пати на ден...

Day #12 A song from your preteen years

Каква носталгија.. Од утро до 4-5 попладне се играше кантер. После се оди на фудбал и се слушаат песните на старите телефони. Се префрлаат преку блутут по 15минути. Ако не се префрли вечерта слушаш рингтонови од телефонот на татко ти. Се враќаш од фудбал. Влегуваш на Оскар и Ултрас и продолжуваш кантер со песниве у позадина.

Мене тоа време ме потсеќа само на вакви песни кои беа баш во екот и си денсаш, си потпевнуваш некои сумљиви текстови кои немаш поим што значат и така. :D

Ако ти се пее пеј, ако не иш.
Најдобронамерно, а ти како сакаш.
... не сум ,,кокошка,, па ти мене ,,иш,, :mad:

не сум спомната во ниедна ,,покана,,па нема ,,да пеам,, :unsure: јас само пишав дека не ја играте правилно играта, а ти пошто ја обнови, па би било фино да ги координираш, вака сите денови во еден ден ако се вклучи некој нов :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom