30 Day Song Challenge

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
Day #11 ... a song you never get tired of.

Можеби прва странска песна која што ја имам слушнато и до ден денес често ја слушам.
Ова дефинитивно е најдобрата категорија до сеа :D

... испомешавте све, јас само да ве насочам играта со песна е секој ден исто за сите но со различни песни,
ако синоќа во 00:00 е поставено опција од 11 ден така треба да терате сите, а не да мешате де 9 ден, де 10 ти ден, а постирате денес!

...најдобро да почнете од почеток
денес е 6ти, почните со 6 DAY (day 06 - a song that reminds you of somewhere) и сите денес постирате за тој ден, утре 7ми ден.... и така, кој ќе се приклучи ќе го земе денот од месецот што ќе постира, а не да се враќа назад!

јас најдобронамерно, вие како сакате :)

Day #12 ... a song from your preteen years.

... испомешавте све, јас само да ве насочам играта со песна е секој ден исто за сите но со различни песни,
ако синоќа во 00:00 е поставено опција од 11 ден така треба да терате сите, а не да мешате де 9 ден, де 10 ти ден, а постирате денес!

...најдобро да почнете од почеток
денес е 6ти, почните со 6 DAY (day 06 - a song that reminds you of somewhere) и сите денес постирате за тој ден, утре 7ми ден.... и така, кој ќе се приклучи ќе го земе денот од месецот што ќе постира, а не да се враќа назад!

јас најдобронамерно, вие како сакате :)
Ако ти се пее пеј, ако не иш.

Најдобронамерно, а ти како сакаш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom