30 (малку застрашувачки) ТАЈНИ мисли...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Колку и да инсистирам да ја поделиме сметката на нашиот прв состанок, моето мислење за тебе ќе биде многу ниско ако ми дозволиш да платам.
-Не дека ќе има некое посебно влијание, но сепак ќе остави негативен впечаток затоа што не се понудил, а не затоа што не платил.

Ги чувам сите твои пораки на мојата секретарка, сите СМС пораки, е-мејлови и од време на време им ги читам на моите другарки (особено на почетокот на врската).
-Ги чувам, но не им ги читам на другарките зашто истото го доживувам како упаѓање на туѓа територија. Приватност си е приватност.

Мразам кога не ми посветуваш доволно внимание. Караниците најчесто ги започнувам зашто се чувствувам игнорирана и се трудам да ги извлечам твоите емоции
-Апсолутна вистина :)))

Фантазирам за нашата заедничка иднина. Нашата свадба веќе ја имам изпланирано до најситен детал. Точно знам во каква куќа ќе живееме и колку деца ќе имаме.
-Вистина.

Сакам кога стануваш по малку љубоморен. Кога пред тебе флертувам со келнерот во ресторанот или с друг маж на забавата, флертувам со тебе, ама преку нив.
-Сакам. Се осеќам убаво.

Ако сакам да ти раскинам, сите мои другарки ќе знаат за тоа најмалку една недела пред тебе.
-Да, затоа што треба да се посоветувам со нив за да не донесам погрешна и избрзана одлука.

Сакам кога ТИ ја имаш контролата врз се. Теоретски јас сум финансиски независна жена, способна да живеам и без маж покрај мене. Тоа не значи дека не сакам да ме кренеш во раце, да ме однесеш во спалната соба и без прашање да го земеш тоа што го сакаш.
-Точно. Јaс сум независна ама сакам да се знае кој е "муж у куќа :pos:"

Постојано те тестирам. Кога ќе те прашам дали ти се допаѓа некоја жена, единствениот точен одговор е: „Зошто би сакал да спијам со друга жена кога те имам тебе?“
:back:

Постојано ми требаат докази дека сакаш да бидам блиску до тебе. Затоа подобро е да ме прашаш: „викендов ќе одам во Охрид. Сакаш да дојдеш со мене?“, наместо „Што планираш да правиш викендов?
Така е. Сакам директно да ме праша и да ми каже дека сака да идам со него.

- Другите за мене не важат :)))

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Зошто бе цело време вртите капа на ваша страна? Што ВАС ви треба, како ВИЕ сакате да се понашаат маживе....све ВИЕ.

ееебате.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Зошто бе цело време вртите капа на ваша страна? Што ВАС ви треба, како ВИЕ сакате да се понашаат маживе....све ВИЕ.

ееебате.
Едно време им требаше само дом за средување, а сега... :nesum:

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
ххахахааа...богами...стварно има некои што претеруваат...сакала ова, сакала она, ваков требало да биде дечкото, онаков не требало...ако напраиш едно, не чиниш според тој некој шаблон, ако напраиш друго, зашто така...иди лечи се бре будало...све што може да направи е да те извади од такт и да ја одјебеш или па она да те одјебе правејќи некоја погрешна слика за тебе, без да ја знае причината за таа твоја одредена реакција што не и` се поклапа у шаблонот

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Можам само да кажам WOW.Се е точно.
Само ова ке ви го искористат машките,да знаете!
Кај мене па ништо не е точно.Се е индивидуала а не ајдее машките се такви женските се такви сите у ист калап :nenene:

ххахахааа...богами...стварно има некои што претеруваат...сакала ова, сакала она, ваков требало да биде дечкото, онаков не требало...ако напраиш едно, не чиниш според тој некој шаблон, ако напраиш друго, зашто така...иди лечи се бре будало...све што може да направи е да те извади од такт и да ја одјебеш или па она да те одјебе правејќи некоја погрешна слика за тебе, без да ја знае причината за таа твоја одредена реакција што не и` се поклапа у шаблонот
Има ногу шо не претеруват....вие глеате ги само шмизлите....

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Има многу безврска како тоа со Милан Интер,равенката за пресметување со колку мажи сум била, и некои други,али овие ми се топ 10

Ги чувам сите твои пораки на мојата секретарка, сите СМС пораки, е-мејлови и од време на време им ги читам на моите другарки (особено на почетокот на врската)

Не ги чувам,а уште помалку би ги читала на друг.

Знам повеќе за твоите поранешни отколку што мислиш ти.

Не знам и не ме интересираат.
Ако сакам да ти раскинам, сите мои другарки ќе знаат за тоа најмалку една недела пред тебе.

НЕ.Соопштение за јавноста давам кога сум апсолутно сигурна дека е крај.

Кога ќе ти раскинам, сите твои фотографии и други работи кои ме потсетуваат на тебе ќе ги ставам во кутија за чевли и ќе ја сместам во најнедосатпниот агол во мојот плакар...во случај некогаш повторно да бидеме заедно.

Ох леле:icon_roll Ова ми враќа слика од некој романтичен филм ама не знам од кој.Ау да,во сите ја има оваа сцена.

Мојата другарка знае СЕ:Големината на твојата банковна сметка, ама и големината на мојот омилен ден од твоето тело-и какви се тие во споредба со сите други мажи со кои сум излегувала. Верувал или не, мерката која ја користам за да ги дознаам твоите пропорции е големината на мојата рака. Затоа, ако ја „фатиш„ мојата другарка како скришно „те проверува“ знај дека не халуцинираш, таа навистина го прави тоа.

:lud::icon_lol: Ова е јако...и апсолутно неточно,барем во мојот случај.

Фантазирам за нашата заедничка иднина. Нашата свадба веќе ја имам изпланирано до најситен детал. Точно знам во каква куќа ќе живееме и колку деца ќе имаме.

Ех како да не ја имам испланирано,самата идеја да ја планирам ми е смешна.Идиотски смешна.

Кога нема да се видиме подолго време, очекувам да се појавиш сам, а не со еден куп твои другари.

Кое фамозно откритие,кој нормален човек би го очекувал спротивното.

Моето тело не е природно мазно и безвлакнесто како што го гледаш, но никогаш нема да дозволам да забележиш дека за тоа треба да направам безброј депилации, пилинзи, ексфолиации..

Да,се преправам дека влакната ги отсранувам со волшебно стапче и поимите депилации,пилинзи и ексофолиации не ми се познати.

Постојано те тестирам. Кога ќе те прашам дали ти се допаѓа некоја жена, единствениот точен одговор е: „Зошто би сакал да спијам со друга жена кога те имам тебе?“

Јак тест,небаре некој ќе рече:па добро,има поубави гради и нозе од тебе,ама и ти не си лоша.:)

Кога ќе ти кажам дека сум подготвена, ми требаат уште точно 8 минути за да се подготвам. Овој феномен никако не можеш да успееш да го надмудриш: дури и да се појавиш 8 минути подоа, сепак ќе ми требаат екстра 8 минути.

Овој феномен ни мене не ми е јасен,али не важи за мене.Мразам доцнење.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Има многу безврска како тоа со Милан Интер,равенката за пресметување со колку мажи сум била, и некои други,али овие ми се топ 10

Ги чувам сите твои пораки на мојата секретарка, сите СМС пораки, е-мејлови и од време на време им ги читам на моите другарки (особено на почетокот на врската)

Не ги чувам,а уште помалку би ги читала на друг.

Знам повеќе за твоите поранешни отколку што мислиш ти.

Не знам и не ме интересираат.

НЕ.Соопштение за јавноста давам кога сум апсолутно сигурна дека е крај.

Кога ќе ти раскинам, сите твои фотографии и други работи кои ме потсетуваат на тебе ќе ги ставам во кутија за чевли и ќе ја сместам во најнедосатпниот агол во мојот плакар...во случај некогаш повторно да бидеме заедно.

Ох леле:icon_roll Ова ми враќа слика од некој романтичен филм ама не знам од кој.Ау да,во сите ја има оваа сцена.

Мојата другарка знае СЕ:Големината на твојата банковна сметка, ама и големината на мојот омилен ден од твоето тело-и какви се тие во споредба со сите други мажи со кои сум излегувала. Верувал или не, мерката која ја користам за да ги дознаам твоите пропорции е големината на мојата рака. Затоа, ако ја „фатиш„ мојата другарка како скришно „те проверува“ знај дека не халуцинираш, таа навистина го прави тоа.

:lud::icon_lol: Ова е јако...и апсолутно неточно,барем во мојот случај.

Ех како да не ја имам испланирано,самата идеја да ја планирам ми е смешна.Идиотски смешна.

Кога нема да се видиме подолго време, очекувам да се појавиш сам, а не со еден куп твои другари.

Кое фамозно откритие,кој нормален човек би го очекувал спротивното.

Моето тело не е природно мазно и безвлакнесто како што го гледаш, но никогаш нема да дозволам да забележиш дека за тоа треба да направам безброј депилации, пилинзи, ексфолиации..

Да,се преправам дека влакната ги отсранувам со волшебно стапче и поимите депилации,пилинзи и ексофолиации не ми се познати.

Јак тест,небаре некој ќе рече:па добро,има поубави гради и нозе од тебе,ама и ти не си лоша.:)

Кога ќе ти кажам дека сум подготвена, ми требаат уште точно 8 минути за да се подготвам. Овој феномен никако не можеш да успееш да го надмудриш: дури и да се појавиш 8 минути подоа, сепак ќе ми требаат екстра 8 минути.

Овој феномен ни мене не ми е јасен,али не важи за мене.Мразам доцнење.
Колку добар пост.Да имаах репутација ке ти дадеех ама вака мислење пишах

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Реалноста друго кажува ....
али ај нека ви биде :back:
:)
Хинт :иам бајаги другари, сингл другари

Ако не практикувам да ти терам кејф, не значи дека незнам шо сакаш :)

M

marsovka

Гостин
Ако не практикувам да ти терам кејф, не значи дека незнам шо сакаш :)
друже веруј ми многу мажи и жени немаат поим за тоа другиот пол што сака :pipi:
Знам што зборам...Ако ти си го играш курот со женските има други кои едноставно се загубени во тој домен :)
А тие се многу ... погледај наоколу ќе видиш.
затоа книги од типот „Мажите се од марс , жените се од венера “ се продаваат навелико

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Ау, колку е да.. Иако официјално е секогаш НЕ!:pipi:
90% се точни.. И магде друг пат вакви ствари у јавност,никако! :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.491
Ова некоја не*бена, очајна сезналица... го има пишувано :icon_lol: и гарант е дебела!

Kajgana Shop

На врв Bottom