- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
-Не дека ќе има некое посебно влијание, но сепак ќе остави негативен впечаток затоа што не се понудил, а не затоа што не платил.Колку и да инсистирам да ја поделиме сметката на нашиот прв состанок, моето мислење за тебе ќе биде многу ниско ако ми дозволиш да платам.
-Ги чувам, но не им ги читам на другарките зашто истото го доживувам како упаѓање на туѓа територија. Приватност си е приватност.Ги чувам сите твои пораки на мојата секретарка, сите СМС пораки, е-мејлови и од време на време им ги читам на моите другарки (особено на почетокот на врската).
-Апсолутна вистина ))Мразам кога не ми посветуваш доволно внимание. Караниците најчесто ги започнувам зашто се чувствувам игнорирана и се трудам да ги извлечам твоите емоции
-Вистина.Фантазирам за нашата заедничка иднина. Нашата свадба веќе ја имам изпланирано до најситен детал. Точно знам во каква куќа ќе живееме и колку деца ќе имаме.
-Сакам. Се осеќам убаво.Сакам кога стануваш по малку љубоморен. Кога пред тебе флертувам со келнерот во ресторанот или с друг маж на забавата, флертувам со тебе, ама преку нив.
-Да, затоа што треба да се посоветувам со нив за да не донесам погрешна и избрзана одлука.Ако сакам да ти раскинам, сите мои другарки ќе знаат за тоа најмалку една недела пред тебе.
-Точно. Јaс сум независна ама сакам да се знае кој е "муж у куќа "Сакам кога ТИ ја имаш контролата врз се. Теоретски јас сум финансиски независна жена, способна да живеам и без маж покрај мене. Тоа не значи дека не сакам да ме кренеш во раце, да ме однесеш во спалната соба и без прашање да го земеш тоа што го сакаш.
:back:Постојано те тестирам. Кога ќе те прашам дали ти се допаѓа некоја жена, единствениот точен одговор е: „Зошто би сакал да спијам со друга жена кога те имам тебе?“
Така е. Сакам директно да ме праша и да ми каже дека сака да идам со него.Постојано ми требаат докази дека сакаш да бидам блиску до тебе. Затоа подобро е да ме прашаш: „викендов ќе одам во Охрид. Сакаш да дојдеш со мене?“, наместо „Што планираш да правиш викендов?“
- Другите за мене не важат ))