Исто и интел и на него му се лизна. Има претходно пост. Добро ги испровоцирав.Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:
Кој друг ако не ти, ќе дотрча во одбрана.Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:
Ne e pravna drzava da odgovara nekoj pred sud a pred toa dvapati da bide povlecena zalbata...a sho se odnesuva vo megjudrugoto vo zakonot stoi sekoe lice pod koe e podnesena krivichna prijava ima pravo da se brani na sloboda bez toa da bide pritvoreno...A spored poshirokata javnost ova e chist slucaj na malverzacija i maltretiranje na gragjanskite prava spored ustav i zakon...se e prekrseno od nego...zemi go za primer rodninata na pretsedatelot na sobranieto vo sudstvoto kako prv covek izbran vo 15minuti.Ama posho gleam deka mozokot ti e ispran neam sho drugo da dodadam osven da gi procitas zakonite i da gi poglednish faktite i dokazite pa potoa da se obratish...se drugo spored mene ke bidi kako partisko perenje na mozokot ili traskanje glaa od zidMene ni mi se go isperale ni pa ke mi go isperat, a vlasta ke odgovara zaso ????
Oti probuva da naprava pravna drzava konecno posle 18 godini, saka da stava nekoj raboti u red za tva li ke odgovara, so spredcuva korupcija za tva li pa daj molim te
Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.....ама оти преку тасета ми е да се расправам за баналности со такви како тебе...еве ќе ти го напраам ќејфот и ќе ти кажам дека су гооооолем партиски војник.
Среќен си сега ?
Pameten si ti, i jas velam isto kamo site uspesni komunjari i vmrovci da gi butnat u corka, pa posle tebe ke te pustime zaedno so site tvoi neuspesni da ja opraite rabotava.30 дена притвор па после ќе му ги продолжат на уште 30 и се тако даље додека го пикнат у ќорка едно 10-15 години што убаво еден комуњар помалку и тоа "најуспешниот"
А ти не вади од контекст, туку постирај го цел мој пост, доколку мислиш да докажеш нешто.Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.
реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:
Taman rabota da sakam da se nosam so takvi kako Nikola...ni na kraj pamet A toa sho me markiraat pa bash me zabole debeloto crevo...a koga narodot se sprotistavuva na rezim ne gleam tuka partiski poeni....inaku ne gleam navredlivo vo toa shto ja zboruvam vistinata za razlika od nekoe drugo ili treto lice na forumov...:uvo:Како сакаш земи си, ама Никола е преголем залак за тебе да веруваш дека можеш да се носиш со него или пак дека него му требала помош за да се справи со тебе. хехе
Самиот си приказна за себе бе реален, запрашај се зашто толку лесно те маркираат луѓево како партиски војник.. и зашто правиш селекција исклучиво на теми каде се работи за партиски поени и сл.
Дај олади и ти малце, и внеси малку разнобојност и подобар хумор во дискусиите.
Како најдобронамерн совет.
Kolku sho ne si ti od DPMNE tolku i jas ne sum od SDSM :pos2:Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.
реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:
Само на морони од сдс не им влегва вгла дека ако со патриот незначи дека си вмро. Да поддржваш некој за кој мислиш дека вреди во моментот не е исто како да си член на таа партија. Ако ја заебат работата јас прв ќе плукам по нив (како шо плукав по љубчета). :uvo:Kolku sho ne si ti od DPMNE tolku i jas ne sum od SDSM :pos2: