30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Зашто се провоцираш бе “реален“ хехе..нели немаш врска со СДСМ или се пронајде во тоа второто...:pos2:
Исто и интел и на него му се лизна. Има претходно пост. Добро ги испровоцирав.
Абе смешки.
Неутрални и реални.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Кој друг ако не ти, ќе дотрча во одбрана.

И првото и второто бе брат и дваесеттото, ако те прави тоа среќен...како што ќе кажеш Ти...ништо не ти противречам.:helou:

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
temava pocna da zamara , neli mislite taka?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.797
Поени од реакции
5.562
30 дена притвор па после ќе му ги продолжат на уште 30 и се тако даље додека го пикнат у ќорка едно 10-15 години што убаво еден комуњар помалку и тоа "најуспешниот":vozbud::pos:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281
Mene ni mi se go isperale ni pa ke mi go isperat, a vlasta ke odgovara zaso ????
Oti probuva da naprava pravna drzava konecno posle 18 godini, saka da stava nekoj raboti u red za tva li ke odgovara, so spredcuva korupcija za tva li pa daj molim te
Ne e pravna drzava da odgovara nekoj pred sud a pred toa dvapati da bide povlecena zalbata...a sho se odnesuva vo megjudrugoto vo zakonot stoi sekoe lice pod koe e podnesena krivichna prijava ima pravo da se brani na sloboda bez toa da bide pritvoreno...A spored poshirokata javnost ova e chist slucaj na malverzacija i maltretiranje na gragjanskite prava spored ustav i zakon...se e prekrseno od nego...zemi go za primer rodninata na pretsedatelot na sobranieto vo sudstvoto kako prv covek izbran vo 15minuti.Ama posho gleam deka mozokot ti e ispran neam sho drugo da dodadam osven da gi procitas zakonite i da gi poglednish faktite i dokazite pa potoa da se obratish...se drugo spored mene ke bidi kako partisko perenje na mozokot ili traskanje glaa od zid :tapp:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Како сакаш земи си, ама Никола е преголем залак за тебе да веруваш дека можеш да се носиш со него или пак дека него му требала помош за да се справи со тебе. хехе

Самиот си приказна за себе бе реален, запрашај се зашто толку лесно те маркираат луѓево како партиски војник.. и зашто правиш селекција исклучиво на теми каде се работи за партиски поени и сл.

Дај олади и ти малце, и внеси малку разнобојност и подобар хумор во дискусиите.
Како најдобронамерн совет.

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
....ама оти преку тасета ми е да се расправам за баналности со такви како тебе...еве ќе ти го напраам ќејфот и ќе ти кажам дека су гооооолем партиски војник.
Среќен си сега ?
Само појака провокација и сите неутрални и непартиски обоени ќе си признат.

реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
30 дена притвор па после ќе му ги продолжат на уште 30 и се тако даље додека го пикнат у ќорка едно 10-15 години што убаво еден комуњар помалку и тоа "најуспешниот":vozbud::pos:
Pameten si ti, i jas velam isto kamo site uspesni komunjari i vmrovci da gi butnat u corka, pa posle tebe ke te pustime zaedno so site tvoi neuspesni da ja opraite rabotava.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

реален, бате, овај твое признание ќе го кркаш на секој про-сдсовски пост, напишан без аргументи, а со тврдење дека не си СДС. :helou:
А ти не вади од контекст, туку постирај го цел мој пост, доколку мислиш да докажеш нешто.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281
Како сакаш земи си, ама Никола е преголем залак за тебе да веруваш дека можеш да се носиш со него или пак дека него му требала помош за да се справи со тебе. хехе

Самиот си приказна за себе бе реален, запрашај се зашто толку лесно те маркираат луѓево како партиски војник.. и зашто правиш селекција исклучиво на теми каде се работи за партиски поени и сл.

Дај олади и ти малце, и внеси малку разнобојност и подобар хумор во дискусиите.
Како најдобронамерн совет.
Taman rabota da sakam da se nosam so takvi kako Nikola...ni na kraj pamet :vozbud: A toa sho me markiraat pa bash me zabole debeloto crevo...a koga narodot se sprotistavuva na rezim ne gleam tuka partiski poeni....inaku ne gleam navredlivo vo toa shto ja zboruvam vistinata za razlika od nekoe drugo ili treto lice na forumov...:uvo:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.563
Поени од реакции
281

Kolku sho ne si ti od DPMNE tolku i jas ne sum od SDSM :pos2:

Son.Of.Macedon

Македонист
Член од
28 јули 2008
Мислења
107
Поени од реакции
1
Вооопшто ако има еден ЗДРАВ во сдсм тоа е заев... другите се се кој од кој по батал... :tapp::helou:

Член од
14 јули 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Абе кога ќе ви стане јасно дека се шо вреди у Р.Македонија сотреа..Па греота е единствениот чоек шо напраил нешо за Струмица да го пикнат у затвор и така да се иживљаваат со него..Па дајте бе луѓе свестете се малку..Шо дека ВМРО се на власт а он е од СДСМ..Го уништивте психички чоекот..Шо дека претходниот градоначалник ни беше од ВМРО..Нишо ама баш нишо не напраи за градот..Чоекот не се гледа каков е според политичката определба..Разберете го тоа..

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Kolku sho ne si ti od DPMNE tolku i jas ne sum od SDSM :pos2:
Само на морони од сдс не им влегва вгла дека ако со патриот незначи дека си вмро. Да поддржваш некој за кој мислиш дека вреди во моментот не е исто како да си член на таа партија. Ако ја заебат работата јас прв ќе плукам по нив (како шо плукав по љубчета). :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom