30 дена притвор за Заев

Статус
Затворена за нови мислења.

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
ZAEV GO ZAEBAA..... koja li e vrskata na NG so BC??????
Ха Ха Ха, од кога тоа на Б.Ц му треба помош да за*бе некого , ова е добар увид до кој стдиум на распаѓање е дојдено есдесето.

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Ха Ха Ха, од кога тоа на Б.Ц му треба помош да за*бе некого , ова е добар увид до кој стдиум на распаѓање е дојдено есдесето.
хаха... а да не е обратно?

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
мораше да го ослободи мислам криминалците мораат да си е подржуваат

Значи криминалец си е криминалец и секогаш останува криминалец

Уште еднаш се докажува дека сдс е криминогена партија создадена за крадење уништување на Македонецот

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Црвенковски за 2 недели ке поднесе оставка.
Сака некој да се обложиме?

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Грдото лице БЦ пак успеа да си ја отстрани единствената конкуренција за прецедник на седесето. Му го поднапика на ЗЗ и го бележа како криминалец, не е ослободен со судска одлука туку вака засекогаш ќе има сомнеж над глата на ЗЗ. :pos2:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
мораше да го ослободи мислам криминалците мораат да си е подржуваат

Значи криминалец си е криминалец и секогаш останува криминалец

Уште еднаш се докажува дека сдс е криминогена партија создадена за крадење уништување на Македонецот
Секогаш сум викал дека кога на вам ДПМНОВЦИТЕ ќе ви достават аргументи почнува да ве фаќа паника и нервоза и почнувате со навреди од типод на комуњарски сон, ептен си забегал не вреди да се дискутира со тебе и криминалци и крадење. Тоа ли се твоите аргументи? Инаку ова докажува дека аргументирана дискусија е далеку од вашиот домен па изглеа антените не ви фаќаат до таму :tapp:

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
хаха... а да не е обратно?

Ај да видиме вака.

Единствен пораз што не беше многу голем беше во Струмица и тоа само поради популарноста на Заев.И сега наместо тој да рече - не ми треба никаква аболиција сам ќе се одбранам и ќе ја тужам државата заради нарушен углед и да има уште поголем респект ние слушаме

епизода 1 Ако не ме осудат не ми треба аболиција,ако ме осудат сакам
епизода 2 Јас не сакам ама поради другите осомничени прифаќам
епизода 3 Откако Б.Ц го аболицира го стави во исто друштво со ‘‘борци за човекови права‘‘,Досте,кршачи на изборни кутии,Амди,......

па сега ти си знаеш дали е обратно

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Секогаш сум викал дека кога на вам ДПМНОВЦИТЕ ќе ви достават аргументи почнува да ве фаќа паника и нервоза и почнувате со навреди од типод на комуњарски сон, ептен си забегал не вреди да се дискутира со тебе и криминалци и крадење. Тоа ли се твоите аргументи? Инаку ова докажува дека аргументирана дискусија е далеку од вашиот домен па изглеа антените не ви фаќаат до таму :tapp:
извини тогаш заборавив дека вие сте одредени за вековни владетели и за најпаметните и дека аргументите се секогаш на ваша страна а другите биле сељаци бугари глупаци и незнам што

П.С. иди прошетај бе мочко и земи малце да размислиш што пишуваш а не ми препишувај партиски соопштенија, доста како коњите размислувате малце само малце е доволно да размислите па ќе видите во колкава заблуда сте

Ај доста е за зајчето останува не вратен имотот на граѓаните останува зајче криминалец

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
извини тогаш заборавив дека вие сте одредени за вековни владетели и за најпаметните и дека аргументите се секогаш на ваша страна а другите биле сељаци бугари глупаци и незнам што

П.С. иди прошетај бе мочко и земи малце да размислиш што пишуваш а не ми препишувај партиски соопштенија, доста како коњите размислувате малце само малце е доволно да размислите па ќе видите во колкава заблуда сте

Ај доста е за зајчето останува не вратен имотот на граѓаните останува зајче криминалец
Како прво не само Глубчо туку и Груевски ти е пробугарин а за коњите како размислуваат глеаме на сител нема потреба од соопштенија по форуми а тоа дали се сељаци или не самиот си докажа со каков кадар располага ДПМНЕ некој ред погоре ... епа пукнете бре го попијавте како Французите во Русија за време на студената војна :baeh:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Може. Значи до после две недели неделата. позз:salut:

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Како прво не само Глубчо туку и Груевски ти е пробугарин а за коњите како размислуваат глеаме на сител нема потреба од соопштенија по форуми а тоа дали се сељаци или не самиот си докажа со каков кадар располага ДПМНЕ некој ред погоре ... епа пукнете бре го попијавте како Французите во Русија за време на студената војна :baeh:
Ха хахахахах хахахахахахахахахахаххаха.Наполеон со Леонид Брежњев војната. А бугарите на чија страна беа? ахахахахахахаххахахахах........

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Темава е исцрпена. Нема веќе притвор.

Нови моменти - тука.

Статус
Затворена за нови мислења.