- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.886
- Поени од реакции
- 72.926
Со Кадино наредно коло, па со Башкими Љуботен во последно коло.А со кого игра дома Куманово?
Добиена е таа со Кадино, преслаби се во моментов.
Со Кадино наредно коло, па со Башкими Љуботен во последно коло.А со кого игра дома Куманово?
Па и срамота е да сакаат бодови да скинат ако не им требаСо Кадино наредно коло, па со Башкими Љуботен во последно коло.
Добиена е таа со Кадино, преслаби се во моментов.
Димов одличен цела сезона, денес Десниќ гол за победа у второ.Не, Димов
Кафана да пуштите тука на сите што ве бодрат на темава цела полусезона
Ајде у Кратово нареден викендКафана да пуштите тука на сите што ве бодрат на темава цела полусезона
@Partizanen banditen сигурно ќе дава кафана. Ако има уште некој нека се пријави, тоа чекаме ниеКафана да пуштите тука на сите што ве бодрат на темава цела полусезона
Хаха доле ќе сум за гласање само нема денови за до Кратово, доволно е да го частите Коњаникот он ви ја држи цела полусезона со неговиот позитивен песимизам
Ајде у Кратово нареден викенд
Ja не се водам више како Кумановец, мада локал патриотизмот отсекогаш преовладувал кај мене, а и кад је бег био циција.@Partizanen banditen сигурно ќе дава кафана. Ако има уште некој нека се пријави, тоа чекаме ние
моментано играат во најдобри услови. секој натпревар на гости од ФФМ е прогласен за натпревар од висок ризик и има ЕБР. иначе к*р ќе тепаа во Слупчане.Ова што го прават играчите на Куманово е невозможно под какви услови играат буквално се нападнати на секој гостински натпревар срамота е ффм и држава што дозволува.
Нека ги е на чест на сви Господ гледа.
Види за ова имаш право, само сакав да кажам дека никој не заслужува да игра во такви услови особено у лига каде што повеќето играаг за смешни пари и си имаат други работи.моментано играат во најдобри услови. секој натпревар на гости од ФФМ е прогласен за натпревар од висок ризик и има ЕБР. иначе к*р ќе тепаа во Слупчане.
Ај бе скини ми се с’ курца, па само ми цитираш мислења.Четник си со тапија,не си ни Македонец повеќе не само Кумановец