3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Со Кадино наредно коло, па со Башкими Љуботен во последно коло.
Добиена е таа со Кадино, преслаби се во моментов.
Па и срамота е да сакаат бодови да скинат ако не им треба

Димов одличен цела сезона, денес Десниќ гол за победа у второ.
Иналу Десниќ му извади јазик на играч на Фортуна може да се каже му спаси живот додека да дојдеше докторот...

:D
Ајде у Кратово нареден викенд:D
Хаха доле ќе сум за гласање само нема денови за до Кратово, доволно е да го частите Коњаникот он ви ја држи цела полусезона со неговиот позитивен песимизам :icon_mrgr:

Последно уредено:
@Partizanen banditen сигурно ќе дава кафана. Ако има уште некој нека се пријави, тоа чекаме ние :icon_lol:

Ja не се водам више како Кумановец, мада локал патриотизмот отсекогаш преовладувал кај мене, а и кад је бег био циција.

Ова што го прават играчите на Куманово е невозможно под какви услови играат буквално се нападнати на секој гостински натпревар срамота е ффм и држава што дозволува.
Нека ги е на чест на сви Господ гледа.

моментано играат во најдобри услови. секој натпревар на гости од ФФМ е прогласен за натпревар од висок ризик и има ЕБР. иначе к*р ќе тепаа во Слупчане.

моментано играат во најдобри услови. секој натпревар на гости од ФФМ е прогласен за натпревар од висок ризик и има ЕБР. иначе к*р ќе тепаа во Слупчане.
Види за ова имаш право, само сакав да кажам дека никој не заслужува да игра во такви услови особено у лига каде што повеќето играаг за смешни пари и си имаат други работи.

Види за ова имаш право, само сакав да кажам дека никој не заслужува да игра во такви услови особено у лига каде што повеќето играаг за смешни пари и си имаат други работи.
Wait-you-guys-are-getting-paid-meme-7.png

Интересно е и на истокот...Последно коло ке се одлучува за баражот..
Вардарски или Слога Виница...2 бода предност за Вардарски,но и гостување кај Карбинци кој се борат за опстанок...Слога со финансиска помош од газдата на Фк Гостивар..ке биде лудница у Карбинци за викенд..кој повеќе кеш даде,тој ке иде у бараж за втора лига...

Четник си со тапија,не си ни Македонец повеќе не само Кумановец

Ај бе скини ми се с’ курца, па само ми цитираш мислења.

Он топик:

Драго ми е што следна сезона Куманово ке има градско дерби, само да видиме на кој стадион ке се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom