Насилство и повредени на протестот во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доколку протестот е организиран од студенти што мајка бараа на него Милчин и Гелевски??

јас само што гледав вести на сител и можам д акажам дека ова што се случи е срмаота и за прв пат кога некој протестира во македонија се најде и друга страна да биде присутна на лице место што укажува дека се намерно повикани таму. А иначе секој има право да си го каже својот став а тие контра што беа им ги фрлаа натписите на жените и студенките кои беа повеќе. Знач итотално некултура на членови на вмро и можам да го окривам и поповите кои веќе одамна се изгубени и се умешани во политка а не го следат патот на господ исус христос.

Ќе почнат сега едни према други да се пеналат, Мурто и Курто, намерно игнорирајќи го ставот на обичниот, непартискиот човек. Ними им одговара биполарност, и затоа секое дејствие макар на поединец мора да го „оценат, присвојат или осудат“.

Фала премиере што ги осудувате овие настани. Би ве замолил, наредниот пат, за некои други луѓе и други прилики, да пратите подобро обезбедување.
Еднакво, би сакал да знам како тоа АрхиБригада е проект на Мирослав Грчев, кога немате воопшто поим што пропагираме, кои се нашите ставови итн...

Или веќе знаевте за нас? :)

Упс, Сител.
Чао.

Солосоид низаеден ;) :D

Доколку протестот е организиран од студенти што мајка бараа на него Милчин и Гелевски??
Ako protestot e organiziran od grupa studenti, ne znaci deka na istiot ne smeat da prisustvuvaat i drugi slobodni gragani koi imaat ist stav i gi podrzuvaat vo nivnata cel organizatorite. Milcin i Gelevski se gragani na R.M.

Треба некој и да диригира. Јасно е дека се судрија Сорос и Вмро на плоштадот. Ко и секогаш настрадал и некој невин.

Македонец на Македонец му е Македонец.
Да видам и да не вервам Албанци против Албанци да протестираат за изградба на некоја џамија.

Да разјасниме веќе еднаш:
Македонија - уставна демократија или
Македонија - национална држава?
А после ќе збориме дали Македонците или Албанците треба против верски објекти да стануваат.
Во западниот свет тој муабет е завршен во 18-от век.
Па сега ти види колку всушност сме ние назад!

Треба некој и да диригира. Јасно е дека се судрија Сорос и Вмро на плоштадот. Ко и секогаш настрадал и некој невин.
Подобро да не беа, но никој не може на никој да му забрани да присуствува на собир.
Се судрија студенти и попови.
Јас сум со студентите - имаа мирен протест.
Поповите дојдоа со своите следбеници и веднаш по студентите со крст по глава.
Среден век.Уште малку ќе сакаат да запалат некој.
Но тука се заебале.
Fun time is over , ако веќе не може демократски ќе се обрачунаме поинаку.

nikoj ne spomnuva kako vcera Janko gi bucna podrzuvacite za izgradba na crkva da napravat kontra -protest ? :)

Не постои слободна и независна мисла, тоа го сакавте...............сега сркајте си од чорбата што си ја зготвите. Се едно кој е во право, а кој не.
Не постои нешто над вмро-дпмне или сдсм.:wink:

Многу јасно од твоја страна, потенцирана злоупотребата од моја страна. Ако ме сфаќаш зошто ги потенцирав зборовите, нема што понатака да се задлабочуваме кој е крив за денешниот епилог.

Брат, знам дека и да прднам некој може да го злоупотреби тоа и да му го стави во устата на Бичиклиски и Макрадули. Тој дел одамна ми е јасен. Прашање е шо ќе се направи околу тоа?

Граѓанска војна, државен удар или иселување?

Е јаден Серпико, дојде до дното.
Макрадули го бранеше твоето право на прес :)
(Макар, декларативно).

Од денес, ништо не е исто. Освен глупоста, нели...

Значи иницијативата на студенти по архитектура е злоупотребена од страна на соросидите.
Соросоидите ги искористиле убедувањата на студентите и ги искористиле истите за ди ги бијат своите битки.
Јас бев на протестот и гарнтирам дека луѓето што беа во "првите борбени редови"од контрапротестантите беа убедени дека протестантите се соросоиди,никој не знаеше дека се вмешани студенти.
Се на се и двете страни очигледно се изманипулирани.

Протестот е организиран од сдс сигурно е ова 100% не се зезам

Од каде ти како 16 годишен ги имаш сите одговори?
Тотално слепило.
Воопшто не е битно кој стои од другата страна, генералниот проблем е против кој народ стојат тие?
Јас сепак мислам дека Кастро има замешано прсти.

Од каде ти како 16 годишен ги имаш сите одговори?
Тотално слепило.
Воопшто не е битно кој стои од другата страна, генералниот проблем е против кој народ стојат тие?
Јас сепак мислам дека Кастро има замешано прсти.

Можеби има пријатели со енциклопедиски способности Пио бе :)

Генералниот проблем е
што
ретко кој
од контрапротестантските интернет поддржувачи
го осуди
НАСИЛСТВОТО.

Без оглед кој за што протестирал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom