Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обично даваат некој телефон за ефтини пари ако ти истекува договорот од 2 години за да те задржат уште 2 како корисник,
А ме интересира мене договоропт ми истече пред 2 месеца , сега можам да не го користам бројот така?
Или можеби го продолжиле пак на нејкое време , зш не сум била да видам што како
Де бе види среќа дааКорисник сум на Мобимак долги години и ми се јавија денеска да ми кажат дека имам право на бесплатни 14.000 денари разговор или бесплатен телефон нокиа 5800 и некои други телефони ги нудат со и без претплата. Мене конкретно ме интересира овој телефон, неговите карактеристики и секако некој што веќе го користи да ми каже нешто повеќе. Фала многу
А еве ти и нешто повеќе за телефонот[/URL]... јас можам само да им го препорачам на сите, едноставно се заљубив во него(љубов на прв поглед) и ако повторно нешто не се искомплицира утре треба да одам на состанок со него во еден од Т-Мобиле салоните.:back:
Каде го бараше ? Во T-Mobile го нема? Од таму го зема еден другар пред 2 недели.ПЉУК!
За македонскиве оператори, срамота е ова. Две недели не можат да донесат еден телефон! ЕВЕНТУАЛНО, ако сум сакал на припејд, ќе се заангажирале повеќе да најдат едно парче. СОЧЕН ПЉУК!
momentalno post pejd ponuda od t-mobile so flex 250 telefonot e 10990 denari.
intersno
momentalno post pejd ponuda od t-mobile so flex 250 telefonot e 10990 denari.
intersno
ovaa ponuda za 11 trae edena nedela t.e. uste 4-5 dena a posle e 14000den