NOKIA 5800

• Креатор на темата Креатор на темата *ANE*
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти брачко на ИЗВОРОТ ... читајте секој ден има интересни новости рецензии на МАКЕДОНСКИ јазик, presented by me

Ја имаме и кај нас 5800 како на гсмарена со спецификации ... ТУКА :helou::helou::helou:

Фала ти брачко на ИЗВОРОТ ... читајте секој ден има интересни новости рецензии на МАКЕДОНСКИ јазик, presented by me

Ја имаме и кај нас 5800 како на гсмарена со спецификации ... ТУКА :helou::helou::helou:

Нема проблем бачко, еве ти нешто и од мене.

Продавам Сони Ериксон K800i, со мемориска од 1GB.

Контакт по пп.

Обично даваат некој телефон за ефтини пари ако ти истекува договорот од 2 години за да те задржат уште 2 како корисник,

Знам за тоа дека од кога ке истечи договорот од 24 месеци даваат мобилен по цената од доверба 24 јас на оваа тарифа сега што сум зедов 4 мобилни по цената од доверба 24 и тоа на посотен договор требаше да ги земам така поефтино ми било 1000 денари ама не ми кажаја за тоа вработените во т-моб. тогаш ги нарачав на нов договор ама тоа е.... габе се вработени кога не знаат да ти кажат што е наефтино ... значи ако не си побараш постоен договор за да ти биде моб. поефтин 1000 ден. тие ке ти направат нов договор и нема да тогаш ти биди поефтин :toe:

А ме интересира мене договоропт ми истече пред 2 месеца , сега можам да не го користам бројот така?
Или можеби го продолжиле пак на нејкое време , зш не сум била да видам што како

А ме интересира мене договоропт ми истече пред 2 месеца , сега можам да не го користам бројот така?
Или можеби го продолжиле пак на нејкое време , зш не сум била да видам што како

Можиш да го користиш истиот број ...договорот не ти е продолжен можиш да го продоложиш кога сакаш.

Корисник сум на Мобимак долги години и ми се јавија денеска да ми кажат дека имам право на бесплатни 14.000 денари разговор или бесплатен телефон нокиа 5800 и некои други телефони ги нудат со и без претплата. Мене конкретно ме интересира овој телефон, неговите карактеристики и секако некој што веќе го користи да ми каже нешто повеќе. Фала многу
Де бе види среќа даа

eh alal da ti e jas 10 godini korisnik smetka 4000 sekoj mesec i so mi dadoa edna pomocana e-250ka i nesto gluposti demek povolnosti

А еве ти и нешто повеќе за телефонот[/URL]... јас можам само да им го препорачам на сите, едноставно се заљубив во него(љубов на прв поглед) и ако повторно нешто не се искомплицира утре треба да одам на состанок со него во еден од Т-Мобиле салоните.:back:

Ај пиши импресии. Позз

ПЉУК!

За македонскиве оператори, срамота е ова. Две недели не можат да донесат еден телефон! ЕВЕНТУАЛНО, ако сум сакал на припејд, ќе се заангажирале повеќе да најдат едно парче. СОЧЕН ПЉУК!

ПЉУК!

За македонскиве оператори, срамота е ова. Две недели не можат да донесат еден телефон! ЕВЕНТУАЛНО, ако сум сакал на припејд, ќе се заангажирале повеќе да најдат едно парче. СОЧЕН ПЉУК!
Каде го бараше ? Во T-Mobile го нема? Од таму го зема еден другар пред 2 недели.

momentalno post pejd ponuda od t-mobile so flex 250 telefonot e 10990 denari.
intersno

momentalno post pejd ponuda od t-mobile so flex 250 telefonot e 10990 denari.
intersno

Аман бе многу го намалиле, aко добро се сеќавам пред неколку дена кога го гледав на Т-Мобиле на Flex 1000 мислам дека беше толку...Инаку телефонов е закон, го имам расчепкано пред неколку дена и стварно се зачудив од сите функции и можности кои ги прижи овој телефон. Сега летово ќе зимам нов телефон и тоа ќе биде или оваа нокиа или iphone.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom