eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгласано е веќе.

Него џабе хрвативе во сојуз со Романија пошо она се млати со Норвешка и Унгарија,така да има полни раце работа.

Дај боже да ја стаат минимална плата на 5 и таман имам за карти тие се 19 и топ ке биде:) ке се селам у индонезија па нека ме чепне некој :pos:

Веќе е изгласан законот, значи минимална плата е 5, ама тоа важи само за новите вработувања. Проблемот е што никој не сака да вработува нови луѓе сега. Ја моментално преговарам со еден да ми купи билет и да идам да работам за него у Шпанија.

You cannot work today because the company doesn't have enough money to pay you. We just sent an alert to the general manager about this issue.

Банкротира мојава :nesum:

You cannot work today because the company doesn't have enough money to pay you. We just sent an alert to the general manager about this issue.

Банкротира мојава :nesum:

Хахаха абе деца бе :smir:
коа ви викам америка златна сите и лижат гс =) ајде доагајте не ве чепка никој!

абе како да јадам :pipi: незнам само Х има за ДРОП АЈТЕМ како да јадам!

Сам си јаде човекот ,само гледај да има што да јаде :wink:

Србиве ќе го јадат поштено :) Кај па јас се стаив таму

Значи да се бега од Србија треба ли да си 3 левел за да можеш да се преселиш во друга држава?

Ехх коа сте глупи јебига :smir:
абе у Америка има 12000 Луге дај не заебавајте доагјајте тука ем го изедоа Португалија ем имаме најбоље прецедател го замолив да ми даде голд и ми стаи по 14 голд закон е чоекот

Немаме пари за карта иначе ке дојдевме :D

Сите плачат, швабата си работи...во Луфтханза и тоа. Ќе бидам најмоќен дијаспорец изгледа. :)

Па да ни купиш по една карта не е лошо да ти кажам право :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom