eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште не ми стигнува маил, а се регистрирав пред 20 минути. Ај да се надевам дека ќе стигне.:)

Jas koga se pregistrirav prvo se registrirav so yahoo mail. Mailot ne stigna nikogas. Potoa probav so hotmail i mailot stigna odma. Zatoa na tie sto ne im stiga mailot neka probaat so druga email adresa

Да, да, може и ќе ја завземеме... :tapp:

Ситуацијава е ваква. Хрватите планираат да ја завземат Србија и остварувањето на планот е веќе во доцна фаза. Веќе одамна се влезени во конгресот и имаат мнозинство. Донесуваат закони кои се штетни за економијата на Србија со цел да ја ослабнат, па на 28-ми март да ја нападнат и завземат без поголем проблем.

Препорака до нови играчи:

НЕ ДОАЃАЈТЕ ВО СРБИЈА!!!

Врска немам што ќе правам сега. Или ќе гледам да присоберам пари и да бегам, или ќе се тепам. За 3 дена фаќам level 5.

Еве зашто немаат пари да ти платат. Хрватите сјебаа све, матер им јебем усташку!
Значи јас што сум во Хрватска ќе добијам некои поволности ако ја завземеме Србија или ..?

И не отварајте теми за посебна држава Македонија има време уште сме малце а и мал левел сме повеќето :|

Значи јас што сум во Хрватска ќе добијам некои поволности ако ја завземеме Србија или ..?

И не отварајте теми за посебна држава Македонија има време уште сме малце а и мал левел сме повеќето :|

Нека се пишува ако. Ке не има повеќе. Нека дознае светот за нас :):):)

Да, да, може и ќе ја завземеме... :tapp:

Ситуацијава е ваква. Хрватите планираат да ја завземат Србија и остварувањето на планот е веќе во доцна фаза. Веќе одамна се влезени во конгресот и имаат мнозинство. Донесуваат закони кои се штетни за економијата на Србија со цел да ја ослабнат, па на 28-ми март да ја нападнат и завземат без поголем проблем.

Препорака до нови играчи:

НЕ ДОАЃАЈТЕ ВО СРБИЈА!!!

Врска немам што ќе правам сега. Или ќе гледам да присоберам пари и да бегам, или ќе се тепам. За 3 дена фаќам level 5.

Еве зашто немаат пари да ти платат. Хрватите сјебаа све, матер им јебем усташку!
Епа топ ако е 28 ја ке избегам до тогаш :pos:И смерт да ти кажам болје да не се тепаш зашто може да си избегаме. Да беше Македонија ма какво бегање ке се тепам ама за Срби не се тепам бе :)

Нема да имаш никакви поволности. Тие што се на чело на Хрватска ќе се напунат со пари откако ќе ја испразнат Српската државна каса и ќе им се напунат срцата усташки со тоа што успеале да ја освојат Србија во виртуелен свет.

Jas mislam da se preselime vo regionot macedonia koj sega e vo ramkite na turcija :)

И јас помислив на тоа. Чекај да разгледам какви се условите таму.

ej sto e rabotata ne doaga e-mailot

Ма кој ве ебе вас ви дојдат мојте другарчиња од Америка ке го апнете =)
закон се ...
Само шо потешко иде...
Но сепак ако нападнеме цел свет ке го заземеме =) :baeh:

Croatia signed an alliance with Romania е сеа сте го изеле ке се соберат и заедно ке ве шлапаат СЕЛЕТЕ СЕ ДОЕКА МОЖЕТЕ инаку сте го изеле ку*от

Нема да имаш никакви поволности. Тие што се на чело на Хрватска ќе се напунат со пари откако ќе ја испразнат Српската државна каса и ќе им се напунат срцата усташки со тоа што успеале да ја освојат Србија во виртуелен свет.

:star: Нема да ја земат ја се стаиф сеа :helou:

Него кажи како да се ставам војник?

:star: Нема да ја земат ја се стаиф сеа :helou:

Него кажи како да се ставам војник?

Треба левел 5 да бидеш за да можеш да идеш у војна. До тогаш тренирај секој ден за да зголемуваш Strength.

Дај боже да ја стаат минимална плата на 5 и таман имам за карти тие се 19 и топ ке биде:) ке се селам у индонезија па нека ме чепне некој :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom