V
Viktoranius
Гостин
Уште не ми стигнува маил, а се регистрирав пред 20 минути. Ај да се надевам дека ќе стигне.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas koga se pregistrirav prvo se registrirav so yahoo mail. Mailot ne stigna nikogas. Potoa probav so hotmail i mailot stigna odma. Zatoa na tie sto ne im stiga mailot neka probaat so druga email adresa
Значи јас што сум во Хрватска ќе добијам некои поволности ако ја завземеме Србија или ..?Да, да, може и ќе ја завземеме...
Ситуацијава е ваква. Хрватите планираат да ја завземат Србија и остварувањето на планот е веќе во доцна фаза. Веќе одамна се влезени во конгресот и имаат мнозинство. Донесуваат закони кои се штетни за економијата на Србија со цел да ја ослабнат, па на 28-ми март да ја нападнат и завземат без поголем проблем.
Препорака до нови играчи:
НЕ ДОАЃАЈТЕ ВО СРБИЈА!!!
Врска немам што ќе правам сега. Или ќе гледам да присоберам пари и да бегам, или ќе се тепам. За 3 дена фаќам level 5.
Еве зашто немаат пари да ти платат. Хрватите сјебаа све, матер им јебем усташку!
Значи јас што сум во Хрватска ќе добијам некои поволности ако ја завземеме Србија или ..?
И не отварајте теми за посебна држава Македонија има време уште сме малце а и мал левел сме повеќето :|
Епа топ ако е 28 ја ке избегам до тогашДа, да, може и ќе ја завземеме...
Ситуацијава е ваква. Хрватите планираат да ја завземат Србија и остварувањето на планот е веќе во доцна фаза. Веќе одамна се влезени во конгресот и имаат мнозинство. Донесуваат закони кои се штетни за економијата на Србија со цел да ја ослабнат, па на 28-ми март да ја нападнат и завземат без поголем проблем.
Препорака до нови играчи:
НЕ ДОАЃАЈТЕ ВО СРБИЈА!!!
Врска немам што ќе правам сега. Или ќе гледам да присоберам пари и да бегам, или ќе се тепам. За 3 дена фаќам level 5.
Еве зашто немаат пари да ти платат. Хрватите сјебаа све, матер им јебем усташку!
Значи јас што сум во Хрватска ќе добијам некои поволности ако ја завземеме Србија или ..?
Jas mislam da se preselime vo regionot macedonia koj sega e vo ramkite na turcija![]()
Нема да имаш никакви поволности. Тие што се на чело на Хрватска ќе се напунат со пари откако ќе ја испразнат Српската државна каса и ќе им се напунат срцата усташки со тоа што успеале да ја освојат Србија во виртуелен свет.
:star: Нема да ја земат ја се стаиф сеа :helou:
Него кажи како да се ставам војник?