eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е можно ова.. уште да не ми стигне ова.. 100 е-маили напраив да ти е*ам играта

Шо да му пишам сеа на виа?Како да напишам на англиски да ми плате за билет а после да ми одбива од платата додека тоа шо ми го одбива не а достигне сумата на билетот?

Мене веднаш ми стигна повратна порака:vozbud: Се регистрирав во Турција( божем најубава плата давале)!:)

Utre dobivam karta od noviot rabotodavac. Odam da rabotam vo hellass(momentalno okupirana od turcija). Morav da begam od srbija zosto crno i se pisuva hrvative ke ja osvojat :):):)

Преговарам за работа во Тајланд.Ќе ми даде бесплатен билет изгледа.Еве шо ми одговори.
Re: Manufacturing, Q1, Southern Thailand, free mov

Thank you for your message!
The condition to receive a free ticket is that
you will work for the company Low Cost Tickets
for 20 days. Your initial salary will be 11 THB, and
this will be increased when you advance to skill2 ,
and again at skill 3.
Do you agree?

eпа супер дечки најдете си работа па ке се најдеме НЕКОГАШ и на фајт како прецедатели

Преговарам за работа во Тајланд.Ќе ми даде бесплатен билет изгледа.Еве шо ми одговори.
Re: Manufacturing, Q1, Southern Thailand, free mov

Thank you for your message!
The condition to receive a free ticket is that
you will work for the company Low Cost Tickets
for 20 days. Your initial salary will be 11 THB, and
this will be increased when you advance to skill2 ,
and again at skill 3.
Do you agree?
И јас му пишав на тој сега ќе видам што ми одговорил

се глеаме на работното место му пишав дека си ми Френд од друг форум се надевам на Добра Одлука =)

Не ми е јасно што сте се начукале сите во Србија.. наместо да искористите шанса да "прошетате" во странство, вие пак се тискате во комшии. Барем да сте отишле во Егејска Македонија :) Јас црнчам за плата од 5 марки, ама во Берлин сум :)

Вчера се регистрирав, ама некако тапа ми е. Во прво време за завршување на сите можни активности доволни ти се 10 минути дневно.. баш и нема многу опции.

Не ми е јасно што сте се начукале сите во Србија.. наместо да искористите шанса да "прошетате" во странство, вие пак се тискате во комшии. Барем да сте отишле во Егејска Македонија :) Јас црнчам за плата од 5 марки, ама во Берлин сум :)

Вчера се регистрирав, ама некако тапа ми е. Во прво време за завршување на сите можни активности доволни ти се 10 минути дневно.. баш и нема многу опции.

Таму пишува дека Првите 5 Дена ќе ти биде МНОГУ тешко а после ке уживаш!

Јеееееееееееееееееееееее еден Турчин ми даде билет:kesa:

И јас сум во преговори со тој од Тајланд кажа ќе ми купи билет и ќе ми помогне колку може фин дечко:)

И јас сум во преговори со тој од Тајланд кажа ќе ми купи билет и ќе ми помогне колку може фин дечко:)
Абе дојди кај турчинов добар е :) Никот му е: burakkocamis одма ти праќа карта и одма можеш да дојдеш кај него у фирма :)

Ми дадија карта.Може да одам за Тајланд денеска и да дадам отказ од работното место во Србија утре?Или нема да се фаќа?Има ли висока валута Тајланд?

Ногу ниска валута имаат овие од Тајланд.
1THB-0.38RSD
Ете колкава е тајландската валута у споредба со српската.

Declare War

Proposed by BorKan, 5 hours ago

Do you agree on declaring war to Croatia
18:33:37

Аууу наебафме.Него ако те освојат моеш после да се вратиш ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom