Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојава не банкротира само од 70 запослени остнаа 46 инаку изгледа ќе направам нов акаунт во САД ќе се ставам
Мојот е-маил не е стигнат од вчера вечер, 100% е точен ( кога пробувам нов акаунт да направам вика "e-mail is already in database).
Треба да направам нешто посебно или само да чекам?
Или има место каде можам да се пожалам?
Абе нее. Направив со еден е-маил и не стига пораката.. а со друг ме мрзи.. прашувам да не треба нешто + да се направи или да се пожалам негде?ти пишува дека си веке регистриран со тој е-маил.пробај со друг
Ај важи. фаламојот е-маил стаса за некаде околу 10-20 минути
пробај преку yahoo да се регистрираш ако си пробал преку hotmail
Дај пиши ми како се вика тој и ја да дојдам од таму.Договорив ја, у недела идам за Шпанија да работам во новоотворена фирма. Ќе се ставам во Андалузија (има Q5 болница), а Шпанциве се во војна со неколку земји. така да кога ќе има битка, ќе идам да се тепам, а после у болница на лечење 50 wellness. (Поголем wellness = поголема продуктивност = поголема плата).
Иначе газдата ќе ми плати карта до таму, јес да у прво време ќе ми одбива од плата, али нема везе. Животниот стандард е далеку подобар во Шпанија. Храната кошта отприлика исто, а платите се неколку пати поголеми. Башка има и војни, а во оваа игра одењето во војна е најдобар начин за напредување.
http://www.erepublik.com/en/forum/topic/89532/macedonia/1
Почнаа Грциве со провокации на темата за Македонија. Не наседнувајте, немојте да ги вреѓате за да не јадете бан. Пробајте вие малце да ги буцнете (онака од страна, скоро неприметливо) да ги видиме како ќе реагираат.
Не биди педер, пробај снајди се. Во реален живот ако дојде до некој посериозен проблем ќе правиш нов акаунт? Снајди се, има многу компании во странство што бараат работници. Некои од нив ти плаќаат и билет. Побарај малце на форумот на eRepublik.
Ахх како да прегораварм со фирми од странство за да ми купат билет и да работам занив?