Ви недостигаат ли владините реклами ?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување

Ви недостигаат ли владините реклами ?

• Да

Гласови: 42 33,1%
  • Не

Гласови: 61 48,0%
  • Не ги приметувам

Гласови: 24 18,9%

• Вкупно гласачи
    127
Реален ми е пријател ама мислам дека претерал со објаснувањето околу владините реклами.
Зошто претерал ?

Доколку мислиш дека сум претерал, те молам аргументирано демантирај ме и одговори на следните прашања:

Дали некој денес за разлика од пред два месеца се чувствува помалку Македонец ?
Дали за време на кампањата решивте да го проширите семејството со трето дете ?
Дали после престанокот на рекламите се откажавте од проширување на семејството ?
Дали скапо-платените реклами на било кој начин влијаеа врз вас ?
Дали целта ги оправда средствата ?
Тука да напоменам дека по моја лична пресметка базирана врз пазарните цени за продукција и закупен медиумски простор за емитување на истите, севкупните владини кампањи и реклами годишно би чинеле повеќе од 40 а помалку од 50 милиони евра.

Дали средствата имаа цел, или најголемата цел беше перење на неколку десетици милиони евра ?

Ми недостигаат оние од почетокот на владеењето (2006), како начин на претставување и како уметничко дело ме импресионираа, подоцна изгледа го сменија тимот па не беше тоа тоа.

Мене најинтересни реклами ми беа оние со црвена позадина тече текст и некој чита. Асла беа комунистички реклами.

Џигеро ме заболе... Јас па прашувајсе што ми недостига во животот, тоа излезе дека се владините реклами. Фала што ме просветливте, да кажам на лекар што е болката.

Не да ми фалат ,него незнам...ова веке не се издржува..
Веке сум во интензивна потрага по разни торент сајтови да ги симнам да си ги имам за по дома,за у домашна колекција..:pos2:

Мене најинтересни реклами ми беа оние со црвена позадина тече текст и некој чита. Асла беа комунистички реклами.

Всушност тоа беа “обзнани“ а не реклами,јас пак си велев ова комуњариве од СДС ги плаќаат,ама ако малку ја загледаш бојата и ќе утврдиш дека позадината им беше портокалова.
:toe:

:pipi:
Ај пробај пак :)
На Бихаќка не се толку духовити за да го доловат вистинскиот момент на ступидните и скапоплатени владини реклами :helou:

Секако дека тие „вработените„ на Бихаќка не се толку „ступидни„ за да ги смислат..кога ете тие ни се многу преокупирани со ВИТКАЊЕ на КИЧМИТЕ..со ТОПЕЊЕ ТЕНКОВИ...и МЕНУВАЊЕ на ИМЕТО (без да се „загрози„ ИДЕНТИТЕТОТ)..

Секако дека тие „вработените„ на Бихаќка не се толку „ступидни„ за да ги смислат..кога ете тие ни се многу преокупирани со ВИТКАЊЕ на КИЧМИТЕ..со ТОПЕЊЕ ТЕНКОВИ...и МЕНУВАЊЕ на ИМЕТО (без да се „загрози„ ИДЕНТИТЕТОТ)..
Оф топик си.
Имаш нешто околу темава да кажеш ?

Всушност како што вели Џорџе,КОСМОДИСК му е мајката,заборавајќи при тоа да додаде -за да може кичмата побезболно да се свитка-.:pos2:

Всушност како што вели Џорџе,КОСМОДИСК му е мајката,заборавајќи при тоа да додаде -за да може кичмата побезболно да се свитка-.:pos2:
Koa сме веќе кај космодиск, еве што вели Ѓеро:

Македонската демократија е како космодиск - изгледа шашаво, но функционира. Автор на оваа генијална изјава е претседателскиот кандидат Ѓорѓе Иванов.
Македонската влада, пак, е како орбитрек - вртиш во место, се потиш, а не мрдаш напред.
А народот?
Народот верува и - купува.

Тоа не беа РЕКЛАМИ, ами КАМПАЊИ.

Ми се гади од сдс-ОВЦИ у денешно време со исклучоци.

Оти ле??
Во недостаток на идеи и свои програми..лелекањето единствено им преостана...

Ај сега не забегувај офтопик :nesum:
Гледаш дека ова е озбилна тема во која учествуваат озбилни личности :pos2:
Како ли само ги израчунавте бе тие 50 евра по човек , Заев ли ви кажа така да зборите :pos2:
Смешни сте ... Дајте нешто поозбилно ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom