Не можам да живеам без нив..... денот ми е некако празен...
:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто претерал ?Реален ми е пријател ама мислам дека претерал со објаснувањето околу владините реклами.
Мене најинтересни реклами ми беа оние со црвена позадина тече текст и некој чита. Асла беа комунистички реклами.
Ај пробај пак
На Бихаќка не се толку духовити за да го доловат вистинскиот момент на ступидните и скапоплатени владини реклами :helou:
Оф топик си.Секако дека тие „вработените„ на Бихаќка не се толку „ступидни„ за да ги смислат..кога ете тие ни се многу преокупирани со ВИТКАЊЕ на КИЧМИТЕ..со ТОПЕЊЕ ТЕНКОВИ...и МЕНУВАЊЕ на ИМЕТО (без да се „загрози„ ИДЕНТИТЕТОТ)..
![]()
Секако дека тие „вработените„ на Бихаќка не се толку „ступидни„ за да ги смислат..кога ете тие ни се многу преокупирани со ВИТКАЊЕ на КИЧМИТЕ..со ТОПЕЊЕ ТЕНКОВИ...и МЕНУВАЊЕ на ИМЕТО (без да се „загрози„ ИДЕНТИТЕТОТ)..
![]()
Koa сме веќе кај космодиск, еве што вели Ѓеро:Всушност како што вели Џорџе,КОСМОДИСК му е мајката,заборавајќи при тоа да додаде -за да може кичмата побезболно да се свитка-.:pos2:
Тоа не беа РЕКЛАМИ, ами КАМПАЊИ.
Ми се гади од сдс-ОВЦИ у денешно време со исклучоци.