- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 292
- Поени од реакции
- 213
luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам тоа и не ме интересира тоа кој ќе е на премиерско место од СДСМ ама Груевски со сигурност ќе си го добие бараното![]()
Жив ли е Заев? Реков дека е некаде на струмички карневал маскиран како лидер на СДСМ ама ете во Скопје бил. Што сакам да кажам е дека човекот е лидер на опозицијата а го нема никаде. Морам да признам дека добра одлука беше од СДСМ баш Заев да го стават како в.д. лидер па така барем скромниот кадар не го трошат за привремени функции :wink:
Иначе мислам дека Заев е оптимист и за 20 општини кој ги предвидуват ама и за Скопје. Поред мене доста помалку општини СДСМ ќе добијат и не верувам дека ќе го земат Скопје. А за тоа дека сепак Заев е скромен и очекува само 20 општини доволно покажува, дека е свесен што ВМРО-ДПМНЕ моментално има предност кај граѓаните па и тој како лидер на СДСМ не придонесе многу тоа да се смени, значи редно е после изборите да даде оставка како лидер на СДСМ иако секако ќе биде сменет :wink:
И баш ме интересира кој се тие 20 општини што СДСМ ќе ги земе.
luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:
Ќе победиле во 20 општини... со што, како , со која програма
гладна кокошка просо сонува.
Oткога лоповите со тапија ни се најпаметни?
Зошто баш Груевски, и баба да ја прашам знае дека Заев е тоаПрашај го Груевски,сигурен сум таму ќе добиеш одговор.
Зошто баш Груевски, и баба да ја прашам знае дека Заев е тоа![]()
Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е познатаПа Груевски знае како се печалат 4 стана со 1 плата,знае како се праат пари од платежна картичка и како се перат пари од рафинерии.Подобар експерт и не си можел да најдеш,пред носот ти е и тебе и пред носот на баба ти.Да ти помогнам околу миризбата да го осетиш,смрди на 100метра.
Не му замерви,помешал нешто со вицот за Циганот на олимпијада.Оттаму му се 100-те метри.Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната![]()
Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната![]()
Не му замерви,помешал нешто со вицот за Циганот на олимпијада.Оттаму му се 100-те метри.![]()