- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 287
- Поени од реакции
- 212
luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:
Е сеа мадината веќе му се тресат.Циркус невиден чоече сте. гладна кокошка просо сонува.Незнам тоа и не ме интересира тоа кој ќе е на премиерско место од СДСМ ама Груевски со сигурност ќе си го добие бараното
Жив ли е Заев? Реков дека е некаде на струмички карневал маскиран како лидер на СДСМ ама ете во Скопје бил. Што сакам да кажам е дека човекот е лидер на опозицијата а го нема никаде. Морам да признам дека добра одлука беше од СДСМ баш Заев да го стават како в.д. лидер па така барем скромниот кадар не го трошат за привремени функции :wink:
Иначе мислам дека Заев е оптимист и за 20 општини кој ги предвидуват ама и за Скопје. Поред мене доста помалку општини СДСМ ќе добијат и не верувам дека ќе го земат Скопје. А за тоа дека сепак Заев е скромен и очекува само 20 општини доволно покажува, дека е свесен што ВМРО-ДПМНЕ моментално има предност кај граѓаните па и тој како лидер на СДСМ не придонесе многу тоа да се смени, значи редно е после изборите да даде оставка како лидер на СДСМ иако секако ќе биде сменет :wink:
И баш ме интересира кој се тие 20 општини што СДСМ ќе ги земе.
Ти мора да си некој клон на ганчев тодор,а да го прокоментираше интервјуто на Заев?Како на пример да се обидеше да демантираш со нешто од интервјуто?luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:
Е сега е време за онаа вашата долгометражна ( некои прашања не заслужуваат одговор).Ќе победиле во 20 општини... со што, како , со која програма
Така викавте и за Љубчо дека Бранко сонувал просо ама ништо од просото,не било печено за него па на тој истиот што тврдеше дека ќе владеел 100години не успеа ни 4 па му се случи народот и Бранко.:helou:гладна кокошка просо сонува.
Прашај го Груевски,сигурен сум таму ќе добиеш одговор.Oткога лоповите со тапија ни се најпаметни?
Зошто баш Груевски, и баба да ја прашам знае дека Заев е тоаПрашај го Груевски,сигурен сум таму ќе добиеш одговор.
Па Груевски знае како се печалат 4 стана со 1 плата,знае како се праат пари од платежна картичка и како се перат пари од рафинерии.Подобар експерт и не си можел да најдеш,пред носот ти е и тебе и пред носот на баба ти.Да ти помогнам околу миризбата да го осетиш,смрди на 100метра.Зошто баш Груевски, и баба да ја прашам знае дека Заев е тоа
Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е познатаПа Груевски знае како се печалат 4 стана со 1 плата,знае како се праат пари од платежна картичка и како се перат пари од рафинерии.Подобар експерт и не си можел да најдеш,пред носот ти е и тебе и пред носот на баба ти.Да ти помогнам околу миризбата да го осетиш,смрди на 100метра.
Не му замерви,помешал нешто со вицот за Циганот на олимпијада.Оттаму му се 100-те метри.Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната
Па како да не мириса кога и низ Прилеп поминало лајното.Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната
Или пак можи да си во право,можи требаше Амди Бајрам да го спомнам.Не му замерви,помешал нешто со вицот за Циганот на олимпијада.Оттаму му се 100-те метри.