Интервју со Зоран Заев

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Незнам тоа и не ме интересира тоа кој ќе е на премиерско место од СДСМ ама Груевски со сигурност ќе си го добие бараното :)
Е сеа мадината веќе му се тресат.Циркус невиден чоече сте. гладна кокошка просо сонува.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Зајко ајт у шумичка трчкај си,касни свежа тревичка и мани се од политика од такви као тебе ми искочи чир на дванаеспалечно :drk:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Нависитина се патетични сите изјави од оваа партија. Знам дека имаат финансиски и кадровски проблеми ама интелектуалните се изгледа пред се.
Зар не научија досега дека овој народ прво си ја сака земјата и името а потоа парите. Јас знам дека сдсм е секогаш наклонета кон бизнис и „лежи лебу да те јадам“ , ама така за жал нит држава а нит партија се води.
20 општини ќе почекате малку, после неколку години можеби, а сега нема народ кој ве сака и ве поддржува. И за жал и после сите падови и срамови кои ги доживеавте во вашите кариери , сеуште продолжувате со една иста политика која е осудувана со патетичност кај секој еден Македонец па и ваши членови.
Фрчковски за претседател, Македонскиот народ прост и необразуван ,неевропски туку букефалски , виткање кичми и прифаќање грчки предлози, искрено мислите дека ваква политика од било која партија некогаш ќе биде прифатена во Република Македонија ???

Македонија на Македонците! Смрт или Слобода! :oeoeoe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
51
Поени од реакции
1
Жив ли е Заев? Реков дека е некаде на струмички карневал маскиран како лидер на СДСМ ама ете во Скопје бил. Што сакам да кажам е дека човекот е лидер на опозицијата а го нема никаде. Морам да признам дека добра одлука беше од СДСМ баш Заев да го стават како в.д. лидер па така барем скромниот кадар не го трошат за привремени функции :wink:

Иначе мислам дека Заев е оптимист и за 20 општини кој ги предвидуват ама и за Скопје. Поред мене доста помалку општини СДСМ ќе добијат и не верувам дека ќе го земат Скопје. А за тоа дека сепак Заев е скромен и очекува само 20 општини доволно покажува, дека е свесен што ВМРО-ДПМНЕ моментално има предност кај граѓаните па и тој како лидер на СДСМ не придонесе многу тоа да се смени, значи редно е после изборите да даде оставка како лидер на СДСМ иако секако ќе биде сменет :wink:

И баш ме интересира кој се тие 20 општини што СДСМ ќе ги земе.

Бил на маскенбал преправен во Бранково заморче и си дошол исмеан од Струмица и нека не лета со паметот дека ќе добие 20 општини нека биде среќен ако добие 5 општини.

FOREX-Macedonia

FOREX trader
Член од
9 февруари 2009
Мислења
131
Поени од реакции
10
Ќе победиле во 20 општини... со што, како , со која програма.... со плуење по македонскиот народ нема победи... Треба реорганизација во оваа партија, ОД КОРЕН, а не со враќање на Б.Ц. и со старите политики на ЛЕВА РАКА ДЕСЕН ЏЕБ.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
luzeri luzeri siroti samo nadesta posledna im umira kako na filmovite :tv: siroti sdsmovcinja:pos2:
Ти мора да си некој клон на ганчев тодор,а да го прокоментираше интервјуто на Заев?Како на пример да се обидеше да демантираш со нешто од интервјуто?

Ќе победиле во 20 општини... со што, како , со која програма
Е сега е време за онаа вашата долгометражна ( некои прашања не заслужуваат одговор).

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Oткога лоповите со тапија ни се најпаметни?
Ај ситно брои на чело на СДСМ, шефот му се враќа.... збогум зајко......среќен ти пат!

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
гладна кокошка просо сонува.
Така викавте и за Љубчо дека Бранко сонувал просо ама ништо од просото,не било печено за него па на тој истиот што тврдеше дека ќе владеел 100години не успеа ни 4 па му се случи народот и Бранко.:helou:

Oткога лоповите со тапија ни се најпаметни?
Прашај го Груевски,сигурен сум таму ќе добиеш одговор.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Зошто баш Груевски, и баба да ја прашам знае дека Заев е тоа :toe:
Па Груевски знае како се печалат 4 стана со 1 плата,знае како се праат пари од платежна картичка и како се перат пари од рафинерии.Подобар експерт и не си можел да најдеш,пред носот ти е и тебе и пред носот на баба ти.Да ти помогнам околу миризбата да го осетиш,смрди на 100метра.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Па Груевски знае како се печалат 4 стана со 1 плата,знае како се праат пари од платежна картичка и како се перат пари од рафинерии.Подобар експерт и не си можел да најдеш,пред носот ти е и тебе и пред носот на баба ти.Да ти помогнам околу миризбата да го осетиш,смрди на 100метра.
Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната :(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Според ова верувам дека си го мириснал доста од блиску... мене таа миризба за жал не ми е позната :(
Не му замерви,помешал нешто со вицот за Циганот на олимпијада.Оттаму му се 100-те метри.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom