Дали се сеќавате како станавте фан на вашиот тим?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Напротив не се срамам од тие порази.Сите до еден беа заслужени.И што сега да земам да се утепам? Не ќе се надевам на некоја подобра сезона и на успеси...му посакувам на твојот тим да не го доживува она што го доживува Реал.Плус баце јас уживам во фудбалот,навивам на мојотот омилен и тим и пред се не провоцирам противнички фанови:helou:
Како што гледам јас, ти почна со провокациите.

А уште колку планирате да ја труете темава???:smir:

Сепак арно си кажа Ангел..Така беше и Реал.Кога играше Роналдо и освојуваа титули сите беа за нив..Сеа многу од нив станаа за Челзи..(не зборувам за никој од форумов)..А и многу глуп дел од еден пост беше "нека си кажат дека навиваат од пред некоја година кога почнаат да освојуваат титули
"..
Сакаш да кажеш Манчестер не освојувал пред тоа???

Ај некој нека каже дека навивам за Рома од кога почна титули да зема. :icon_lol:
(малку шега на моја сметка)
За Рома навивам од кога знам за себе. Едноставно го сакам тимот. Од внатре ме тера да навивам за него.

За Манчестер веќе имам кажано...сега за Вардар...1997(таа беше мислам) се сеќавам седев на јужна со татко ми бев на Вардар-Силекс последно коло(така мислам беше)кога на чело на ФФМ беше Цинго и кога ја наместија само за да земат титула...и тогаш се деси еден од најголемите инциденти во македонскиот фудбал кога прво гледачите од јужна влегоа па после комитите цел запад кога ја туркаа вратата со бандера(не ги пуштаа)...абе се знае прва утакмица и одма инцидент:icon_cool

ajde i jas da kazam za mene...jas za arsenal navivam od 2002 vtora godina nekade i toa po4nav da navivam od tatko mi toj gledase fudbal se nervirase pa jas so nego hhh...za nikoj drug klub ne sum navival do sea

За Интер навивам од кога знам за себе .....

А од кога сум најлојален фан на Интер ?

Едноставно ... 4 Мај ... Кој си знае , си знае ! :smir:

Навивам за Динамо од кога имам 6 години кога го гледав у лига на шампиони.Татко ми и дедо ми се големи навивачи на Динамо со членски картички па и јас така ко нив. :)

До пред 6-7 години немаше Премиер лига пренос во Македонија....
'92-'93 почна А1, па еден краток период од 2-3 сезони пренесуваше МТВ...Manchester United од 93-та па наваму има освоено 11 титули во премиер лигата, па како и да е не ги збира во овие твои 6-7 години (веројатно толку си гледал ти)...има луѓе што се постари од 15 години, што гледаат фудбал и што постираат на форумов

98 Светско првенство во франција.Имав негде 6,7 год и Го памтам само финалето Кога Зидан Им даде 2 гола на Бразилциве и станаа шампиони.Тогаш сите што ги знаев навиваа за Бразил освен вујко ми кој се дереше као луд на головите хаха.И тогаш ми купија дрес на зидан во јуве 21 број и бев најсреќен на свет. И така го засакав јуве и неможев да пропуштам ниеден натпревар од нив.најжалосно ми беше кога зидан се пресели во реал и кога не избација у втора :S али тоа ме напраи уште поголем фан на Тимов .Eдноставно BIANCO NERO до гроб:pipi:
За Манчестер искрено навивам од 2004,пред та го сакав арсенал до негде ама Големо дерби помегу арсенал и Манчестер кое заврши 0-0 ми го сврте умот.И од тогаш го засакав и МАНЧЕСТЕР хехе позз.

Се сеќава,беше 2005/06 и нашколо сите за Манчестер,јас случајно слушнав нешто Јувентус,дома се распрашав и ми кажаа дека е клуб,и го засакам многу,се до 2008 кога го сменив,сеа сум за ЛИВЕРПУЛ

Се сеќава,беше 2005/06 и нашколо сите за Манчестер,јас случајно слушнав нешто Јувентус,дома се распрашав и ми кажаа дека е клуб,и го засакам многу,се до 2008 кога го сменив,сеа сум за ЛИВЕРПУЛ

:),morav da se nasmeam na postov...:)

од кога знам за фудбалот јас су за МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕТ

Баерн и Јувентус ми беа првите екипи. Станав фан со дресот кој што го добив од Баерн и Дел Пиеро како омилен играч на Јувентус.

од кога знам за фудбалот јас су за МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕТ
Многу верен навивач си ти бе не знаеш да го напишеш правилно името на клубот за кој навиваш.
Ц ц Ц ц Ц што се не ќе видиш.

П.С. Јунајтед да не беше али мене ми одговара да го пишувам и ЈунајтеТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom