Zulu.mk - клик & глеј

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
A еве овде можеш да си го земиш програмчето за да гледаш српски (уствари од цел свет) телевизии во живо, па уживај во Партизан
http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html

Супер е страната, тамн немам некоја ТВ од овие. Инаку бајги му довајга ова за гледање еден час ТВ.
ПС. Дали има ваква страна за србски програми, ми требаат да си го гледам Партизан :)
Еве го програмчето да си гледаш српски телевизии
http://www.jlc-software.com/?page=internet_tv.html

Браво за луѓето од он-нет одлична работа направиле, само ќе ми каже ли некој зошто вчера а еве и денес не работат телевизиите на зулу?:uvo:

rabotat ...kao ne rabotat

браво за страницата, нашиве во австралија збеснаа по неа :)
а да не знае некој линк за да може к-15 тв да се гледа во живо?

кај мене несака да пушти ТВ, да почне да се гледа.
Цело време врти тоа кругчето (Loading), и никако да започне. Има некој решение, за проблемот? :wink:

Едит : после 5 мин чекање, ми излезе ИЗВИЧНИК на дисплејот, шо значи..?

Metono1[mkd];2109277 напиша:
кај мене несака да пушти ТВ, да почне да се гледа.
Цело време врти тоа кругчето (Loading), и никако да започне. Има некој решение, за проблемот? :wink:

Не е само кај тебе така, од вчера и кај мене е истиот случај (незнам како е кај останатите) ама се мислам дека до нив е нешто не им е во ред:nesum:

Белким е до нив, нека се среди понабрзинка. :jaj:

најверојатно ќе ја напрат со месечна претплата ... јебига

Metono1[mkd];2109277 напиша:
Дека нема да ти излезе ништо друго :) Од нив е проблемот, се надевам дека брзо ќе се средат :)

Зошто се си мислам дека се ближи крајот на бесплатно прикажување на каналите, па сега ќе почнат со наплаќање? :wink:

Може да отворат други канали посебни, е тие би можеле да се наплаќаат. Иначе шо да плаќам за Телма или МТМ па и било која Македонска ТВ. Дај ви се молам па ако почне тоа да се наплаќа телевизијата луксуз ќе стане. Ќе искочиш надвор и се гледаш со другар ти и ти вика шо прајш, ти му викаш еве бе гледав ТВ и он ти викаа ијааааааааааа.:pos2::pos2::pos2:

Може да отворат други канали посебни, е тие би можеле да се наплаќаат. Иначе шо да плаќам за Телма или МТМ па и било која Македонска ТВ. Дај ви се молам па ако почне тоа да се наплаќа телевизијата луксуз ќе стане. Ќе искочиш надвор и се гледаш со другар ти и ти вика шо прајш, ти му викаш еве бе гледав ТВ и он ти викаа ијааааааааааа.:pos2::pos2::pos2:

па тоа што ќе се наплаќа очигледно е направено за дијаспорава, а што ќе ми е мене да гледам а1 на zulu кога го имам и на тв, а и плус 80% од македонциве имаат кабловска, па кој е глупав да плаќа претплата на интернет кога може да гледа на тв

До нив е денес, не се отввара од таму. Како да не ќе плаќам, па ги имам сите тие и +30 канали на кабелска.

п.С можеби пак додаваат нови канали, ако имаме среќа

И јас имам проблем, баш сакав да видам дали и други го имаат :toe:

само да не го направат со претплата.
нашите во странство плаќаат за овие канали, овака беспари ќе ги гледаат.

seuste nema streaming na zulu... i jas nemozam da otvoram ni eden od kanalite:toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom