Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.340
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poke... кај си бе супериорен?
Нема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!Нинович ете ти го надмениот, те!!! Матадорот![]()
А бе па секташка работа, што ќе праишНема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!
Ма бесцелно јас сум зборувал тука 100 страници! Штета...![]()
Бедно, Хепта, бедно. Очаен обид да ми ставиш во уста зборови кои никогаш не ги реков.Нема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!
Ма бесцелно јас сум зборувал тука 100 страници! Штета...![]()
Па и едно незнаење, тоа О.Т.О. само бладање... собирале од Исток сешто и сега ни продаваат тука празна слама... да одиме да се иницираме веднаш! Хептаграм затоа е тука: сите сака да се иницираат во О.Т.О. ! А знаеш дека ги нема во Македонија? Само се филмат нема врска едно со едноА бе па секташка работа, што ќе праиш![]()
Се занесе ти а?
Бедно, Хепта, бедно. Очаен обид да ми ставиш во уста зборови кои никогаш не ги реков.Ниту за Ипсисимус реков нешто лошо, ниту реков дека телемата е надмена.
А ти? Ако сакаш уште една титула земи ја слободно. На кралот никад доста од титули.![]()