Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.351
- Поени од реакции
- 12.364
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poke... кај си бе супериорен?
Само за да занимација. Ми се допаѓаш вака „засиелен“, прсти ќе сокршиш покажувајќи сила 
Посебно не со некој исфрустриран и заислен на форум... Не зафркавај БлуМатадор со вакви изјави со супериорности, мерења на не знам што, да не заборавиме: ОВА Е ФОРУМ, ќе помислам дека ептен си заминал.Нема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!Нинович ете ти го надмениот, те!!! Матадорот![]()

А бе па секташка работа, што ќе праишНема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!
Ма бесцелно јас сум зборувал тука 100 страници! Штета...![]()

Бедно, Хепта, бедно. Очаен обид да ми ставиш во уста зборови кои никогаш не ги реков.Нема врска, јас и Ipsissimus сме тоа... не ни ги кради сега ти титулите. И од тоа какви сме ние - целата телема е таква!
Ма бесцелно јас сум зборувал тука 100 страници! Штета...![]()
Ниту за Ипсисимус реков нешто лошо, ниту реков дека телемата е надмена.
Па и едно незнаење, тоа О.Т.О. само бладање... собирале од Исток сешто и сега ни продаваат тука празна слама... да одиме да се иницираме веднаш! Хептаграм затоа е тука: сите сака да се иницираат во О.Т.О. ! А знаеш дека ги нема во Македонија? Само се филмат нема врска едно со едноА бе па секташка работа, што ќе праиш![]()

Не биди простачки расположен, не ми се муабети со такви луѓе... не ми се симнува на нивно ниво, не за друго. Имам што да ти кажам за да те навредам, ама што со тоа бре момче? 
Се занесе ти а?

А ти ако не си запознаен со тоа или таму каде што живееш ако нема луѓе што ги интересира магика и јога и ритуали и иницијантски Редови, твој проблем. Исели се и дојди ни во Скопје!
Овде сум да зборувам како иницијант во О.Т.О. и да кажам онака како што јас знам и умеам. За повеќе, ќе се потрудите повеќе. Така е најфер и кон мене и кон вас, неиницираните!

Браво...

Повели на „кување“ на највнатрешното, да ми ти согори животот...
Бедно, Хепта, бедно. Очаен обид да ми ставиш во уста зборови кои никогаш не ги реков.Ниту за Ипсисимус реков нешто лошо, ниту реков дека телемата е надмена.
А ти? Ако сакаш уште една титула земи ја слободно. На кралот никад доста од титули.![]()