Која има поголем избор за облека? Мажите или жените?

• Креатор на темата Креатор на темата facule bacule
  • Време на започнување Време на започнување
жал ми е за појакиот пол ама имаме мноогу повеќе избор од нив, што не значи дека машката облека е шит, има многу убави парчиња али сепак женско си е женско :pipi:

жал ми е за појакиот пол ама имаме мноогу повеќе избор од нив, што не значи дека машката облека е шит, има многу убави парчиња али сепак женско си е женско :pipi:
Нас не ни треба многу облека, и без облека сме си убави:pipi:
Ама за вас...

Нас не ни треба многу облека, и без облека сме си убави:pipi:
Ама за вас...

па знам, толку ви стга вас шо знаеш можеби утре и голи ќе одите :pos2:
а ние не сме толку „природно“ паметни да се шетаме без облека барем не сеуште .. патем нас облеката не прави поубави :pipi:

па знам, толку ви стга вас шо знаеш можеби утре и голи ќе одите :pos2:
а ние не сме толку „природно“ паметни да се шетаме без облека барем не сеуште .. патем нас облеката не прави поубави :pipi:
Оди во Охрид да не видиш таму се разголени сите...
Зависи каква облека ве праи поубави...ако сте разголени и постегнати тогаш стварно ве праи убави:drk:

imate se sto imame i nie i plus uste trista drugi raboti.inace da vodevte u se,nemase da vi bide potrebna cela kozmticka i modna masinerija(osobeno kozmeticka),da bese taka nemase potreba od sekojdnevno sminkanje(maskiranje),neli?i da ne zaboravime deka zenskata garderoba e mnogu poevtina od maskata.
..Голема разлика е од водење во нешто и потреба од нешто!!Не мора да значи дека е поефтина.сегде е различно.ЗАвиси каде и од кого ја купуваш.

..Голема разлика е од водење во нешто и потреба од нешто!!Не мора да значи дека е поефтина.сегде е различно.ЗАвиси каде и од кого ја купуваш.
tocno,samo sum primetil deka maska alternativa na nesto sto zenite isto go nosat(kaput da receme)e mnogu poskap od zenskata varijanta.

tocno,samo sum primetil deka maska alternativa na nesto sto zenite isto go nosat(kaput da receme)e mnogu poskap od zenskata varijanta.

Не мора да значи.
Само сум приметила дека женската алтернатива на нешто што мажите носат(чевли да речеме),количински изразена,е еднаква на машката помножена со пет,приближно.:)

Дефинитивно повеќе женскиот пол имаат избор:).Од многу долги до најкратки можни парчиња облека кои покриваат само 20% од телото.
Иако сум повеќе фан на машка облека и им завидувам што имаат неверојатни парчиња облека, сепак мора да се признае дека женските имаат повеќе избор кога станува збор за облека.

женските имаат поголем избор што е и нормално бидејќи највеќе пари трошат за облека а и многу често купуваат нова облека

За рокерки нема баш некој избор а за шмисли колку сакаш...не е фер према нас ама тоа е...Јас не можам да најдам женско парче облека шо е рокерско и ми се допаѓа...сите се фенси рокерски...за тие шо слушат поп рок...па си купувам мајци со бендови,...а за машки има мн типски мајци според мене...ама тоа ти е...коо не сум машко...:toe:

Не` јаделе за доручек тука маживе, најискрено. Шо дека имам поголем избор, они имаат далеку покул ствари за носење. На машко какви што имам видено алишта, ниеден минич ни евтино хаљинче во споредба со тоа не ме паѓа на гз. :icon_lol:

Не мора да значи.
Само сум приметила дека женската алтернатива на нешто што мажите носат(чевли да речеме),количински изразена,е еднаква на машката помножена со пет,приближно.:)
aj razmisli malku poubavo,recisi se e poevtino za zenskite.

Не` јаделе за доручек тука маживе, најискрено. Шо дека имам поголем избор, они имаат далеку покул ствари за носење. На машко какви што имам видено алишта, ниеден минич ни евтино хаљинче во споредба со тоа не ме паѓа на гз. :icon_lol:
samo sto istoto toa moze da go nosat i zenite,neli,...a maskoto minic da nosi,neeeeeeeeeeeeeeeee biva...:)

Женските имаат многу повеке избор за облека,и точно е дека може да се најде за многу поефтини пари отколку за машки.
Пример за женски има убави маички и за 300 ден. во некој позабутани продавнички,а за машки поефтина од 700-800 досега не сум видела.
А чија гардероба е поубава е прашање на вкус.

Se zavisi od butikot haha:vozbud::vozbud:se salam... pa ima mn ubavi parcinja obleka i za zenski i za maski samo treba da se pronajde vistinoskoto so prilega:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom