Нас не ни треба многу облека, и без облека сме си убавижал ми е за појакиот пол ама имаме мноогу повеќе избор од нив, што не значи дека машката облека е шит, има многу убави парчиња али сепак женско си е женско
па знам, толку ви стга вас шо знаеш можеби утре и голи ќе одите :pos2:Нас не ни треба многу облека, и без облека сме си убави
Ама за вас...
Оди во Охрид да не видиш таму се разголени сите...па знам, толку ви стга вас шо знаеш можеби утре и голи ќе одите :pos2:
а ние не сме толку „природно“ паметни да се шетаме без облека барем не сеуште .. патем нас облеката не прави поубави
..Голема разлика е од водење во нешто и потреба од нешто!!Не мора да значи дека е поефтина.сегде е различно.ЗАвиси каде и од кого ја купуваш.imate se sto imame i nie i plus uste trista drugi raboti.inace da vodevte u se,nemase da vi bide potrebna cela kozmticka i modna masinerija(osobeno kozmeticka),da bese taka nemase potreba od sekojdnevno sminkanje(maskiranje),neli?i da ne zaboravime deka zenskata garderoba e mnogu poevtina od maskata.
tocno,samo sum primetil deka maska alternativa na nesto sto zenite isto go nosat(kaput da receme)e mnogu poskap od zenskata varijanta...Голема разлика е од водење во нешто и потреба од нешто!!Не мора да значи дека е поефтина.сегде е различно.ЗАвиси каде и од кого ја купуваш.
Не мора да значи.tocno,samo sum primetil deka maska alternativa na nesto sto zenite isto go nosat(kaput da receme)e mnogu poskap od zenskata varijanta.
aj razmisli malku poubavo,recisi se e poevtino za zenskite.Не мора да значи.
Само сум приметила дека женската алтернатива на нешто што мажите носат(чевли да речеме),количински изразена,е еднаква на машката помножена со пет,приближно.
samo sto istoto toa moze da go nosat i zenite,neli,...a maskoto minic da nosi,neeeeeeeeeeeeeeeee biva...Не` јаделе за доручек тука маживе, најискрено. Шо дека имам поголем избор, они имаат далеку покул ствари за носење. На машко какви што имам видено алишта, ниеден минич ни евтино хаљинче во споредба со тоа не ме паѓа на гз.